Dienblad ONI large | STEELLISH

€ 62,00
Envoi
1225depuis 21 oct.. '22, 00:33
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Productbeschrijving:
Het ONI dienblad large van Steellish is een multifunctioneel dienblad, dat met een handbeweging verandert in een stijlvol presenteerblad. Het dienblad is vervaardigd uit een plaat hoogwaardig aluminium en is afgewerkt met een poedercoat laag. Dit resulteert in een stevig, licht en zeer handzaam product.

Over het merk:
Steellish is een collectief van jonge ontwerpers met een sterke aanhang. Alle producten zijn eigen ontwerp en ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Met unieke creaties bieden we de mogelijkheid om de huiselijke identiteit op meer dan één originele manier te verrijken.

Onze manier van denken is gebaseerd op de filosofie dat thuis je eigen unieke en magische plek is. Of het nu gaat om eenkamerappartementen of eengezinswoningen. Al onze producten zijn ontworpen op basis van die manier van denken en ons kleurenpalet is daar een goed voorbeeld van.

We streven ernaar om tijdloos te zijn en anderzijds dichtbij het nu te leven. Daarom streven wij ook naar het maximaal haalbare als het om duurzaamheid gaat.

Kleur is een van de grootste sfeermakers in een interieur. Warme kleuren zorgen voor een intiem gevoel, terwijl koude en kleurrijke tinten een frisse en levendige indruk geven. We creëerden een uniek kleurenpalet, waarbij elk kleuraccent staat voor zijn eigen unieke sfeer en perfect kan worden gecombineerd voor een harmonieuze combinatie van kleuren binnen de minimalistische ONI-stijl.

Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Aluminium
- Afmeting: lengte 44cm x breedte 62 cm x hoogte 5 cm 5

Waarom shoppen bij NADUVI?
- Gratis verzending binnen België
- Shop altijd met kortingen tussen de 30 en 80%
- Ontdek de mooiste items van 200+ merken
- Achteraf/gespreid betalen mogelijk
Naduvi is de grootste outlet voor Home & Living. Shop meer dan 200 merken altijd met kortingen tot wel 80%. www.naduvi.nl
Numéro de l'annonce: a108947793