Caractéristiques
Cuisine
Auteur
Lannoo
Description
Een must voor alle Carluccio-fans, italofielen en lekkerbekken
In de reeks Koken met Carluccio, die werd gedistilleerd uit het complete naslagwerk Eten in Italië, belicht topkok Antonio Carluccio van de gelijknamige tv-serie telkens een ander hoofdingrediënt uit de rijke Italiaanse keuken: antipasti, pasta, groenten en salades, vis en schaaldieren, vlees, wild en gevogelte, paddestoelen en truffels, brood en gebak, en ten slotte nagerechten.
Ieder van de deeltjes vormt op zich een schitterende bloemlezing van het beste wat de Italiaanse bodem en producten te bieden hebben. Elke titel telt naast een twintigtal recepten ook een boeiende inleiding waarin Carluccio vertelt over de oorsprong en geschiedenis, de teelt en de traditionele en moderne productie- en conserveringstechnieken, maar ook over variëteiten en specialiteiten van Italiaanse regio's, telkens gekruid met zijn persoonlijke ervaringen en aankooptips. Carluccio's filosofie is even simpel als onweerstaanbaar : gebruik verse ingrediënten van hoge kwaliteit en bewaar de zuivere smaak van eerlijk voedsel. Een prachtig geschenkidee voor al wie genoten heeft van de tv-serie met deze sympathieke, rondborstige Italiano vero.
64 pagina's. Boek in uitstekende staat. Hardcover.
ISBN 90 6097 569 3 Schuyt & Co/ Lannoo 2000
Verzending met bpost vanaf 4,70 euro
Ophaling in regio Antwerpen
In de reeks Koken met Carluccio, die werd gedistilleerd uit het complete naslagwerk Eten in Italië, belicht topkok Antonio Carluccio van de gelijknamige tv-serie telkens een ander hoofdingrediënt uit de rijke Italiaanse keuken: antipasti, pasta, groenten en salades, vis en schaaldieren, vlees, wild en gevogelte, paddestoelen en truffels, brood en gebak, en ten slotte nagerechten.
Ieder van de deeltjes vormt op zich een schitterende bloemlezing van het beste wat de Italiaanse bodem en producten te bieden hebben. Elke titel telt naast een twintigtal recepten ook een boeiende inleiding waarin Carluccio vertelt over de oorsprong en geschiedenis, de teelt en de traditionele en moderne productie- en conserveringstechnieken, maar ook over variëteiten en specialiteiten van Italiaanse regio's, telkens gekruid met zijn persoonlijke ervaringen en aankooptips. Carluccio's filosofie is even simpel als onweerstaanbaar : gebruik verse ingrediënten van hoge kwaliteit en bewaar de zuivere smaak van eerlijk voedsel. Een prachtig geschenkidee voor al wie genoten heeft van de tv-serie met deze sympathieke, rondborstige Italiano vero.
64 pagina's. Boek in uitstekende staat. Hardcover.
ISBN 90 6097 569 3 Schuyt & Co/ Lannoo 2000
Verzending met bpost vanaf 4,70 euro
Ophaling in regio Antwerpen
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Borgerhout
vu 54x
sauvegardé 0x
Depuis 9 mars '21
Numéro de l'annonce: m1677262928
Mots-clés populaires
livre cuisine colruytla cuisine de a a zLivres de cuisinelivre de recettes de cuisinela cuisine de referencelivre cuisine ancienencyclopedie cuisinemarabout cuisinecuisine a donnerlivre cuisine colruytcuisine liegecuisine patisserielarousse cuisinecuisine italiennecbr 900 dans Motos | Hondaa donner dans Poussettes & CombinaisonsAccessoires pour la Maison | Plaids & Couvertures dans Accessoires pour la Maison | Plaids & Couverturesselles wintec dans Chevaux & Poneys | Sellesjoint de culasse dans Pièces | Kawasakizo gezegd 2.1 dans Livres scolairestapis fait main dans Ameublement | Tapis & Moquetteschauffagiste electricien dans Électricienslit ikea enfant dans Chambre d'enfant | Litscanape soderhamn dans Canapés | Salons