Nagerechten - Antonio & Priscilla Carluccio-

€ 8,00
Enlèvement ou Envoi
341depuis 9 mars. '21, 22:03
Partager via
ou

Caractéristiques

CuisineItalie
AuteurLannoo

Description

Een must voor alle Carluccio-fans, italofielen en lekkerbekken

In de reeks Koken met Carluccio, die werd gedistilleerd uit het complete naslagwerk Eten in Italië, belicht topkok Antonio Carluccio van de gelijknamige tv-serie telkens een ander hoofdingrediënt uit de rijke Italiaanse keuken: antipasti, pasta, groenten en salades, vis en schaaldieren, vlees, wild en gevogelte, paddestoelen en truffels, brood en gebak, en ten slotte nagerechten.

Ieder van de deeltjes vormt op zich een schitterende bloemlezing van het beste wat de Italiaanse bodem en producten te bieden hebben. Elke titel telt naast een twintigtal recepten ook een boeiende inleiding waarin Carluccio vertelt over de oorsprong en geschiedenis, de teelt en de traditionele en moderne productie- en conserveringstechnieken, maar ook over variëteiten en specialiteiten van Italiaanse regio's, telkens gekruid met zijn persoonlijke ervaringen en aankooptips. Carluccio's filosofie is even simpel als onweerstaanbaar : gebruik verse ingrediënten van hoge kwaliteit en bewaar de zuivere smaak van eerlijk voedsel. Een prachtig geschenkidee voor al wie genoten heeft van de tv-serie met deze sympathieke, rondborstige Italiano vero.

64 pagina's. Boek in uitstekende staat. Hardcover.
ISBN  90 6097 569 3   Schuyt & Co/ Lannoo  2000

Verzending met bpost vanaf 4,70 euro
Ophaling in regio  Antwerpen
Numéro de l'annonce: m1677262928