Technologie van de Keuken - Hotel C.O.O.V.I.

€ 6,00
Enlèvement ou Envoi
Verzenden voor € 6,65
540depuis 9 mars. '23, 20:22
Partager via
ou

Caractéristiques

ÉtatNeuf
NiveauNe s'applique pas
AuteurHotel C.O.O.V.I.

Description

Technologie van de keuken, opgesteld in samenwerking tussen keukenleraars van belgische Hotelscholen.

  • Zeer goede en overzichtelijke indeling en een erg goede handleiding voor beginnend horecapersoneel!
  • Beknopte omschrijving van de basissen  van de keuken, keukenmaterieel, werkzaamheden, de brigade, de keukenfonds en de verschillende basisbereidingen met garnituren en afleidingen tot bespreking van de menukaart  en dagkaart.
  • Bevat schetsen van rund, varken, gevogelte, vis enz...
  • Blz.: 119
Numéro de l'annonce: m1953059606