HOE GEBRUIK IK SPECERIJEN? MjPublishing-Hardcover-207 blz.€ 9,00
Gastheerschap in de Horeca-Wie doet wat in de horeca.
€ 13,00
Enlèvement ou Envoi
Verzenden voor € 6,65
240depuis 2 avr.. '24, 16:01
Caractéristiques
ÉtatNeuf
NiveauAutres niveaux
AuteurMJPublishing
Description
Gastheerschap in de Horeca-Wie doet wat in de horeca. uitgeverij MjPublishing. Dit handboek maakt deel uit van een reeks van twee handboeken die aansluiten bij de leerprogramma's v.d.2de en 3de graad BSO/TSO(Restaurant-Keuken/Hotel) Het is een stap voor stap boek, welke de basissen van de horeca omschrijven. De verschillende restauratievormen, infrastructuur van hotel -restaurant, restaurantkaart, omschrijving van verschillende menu's , personeelsaangelegenheden tot werkzaamheden van het personeel. Het boek is niet ingebonden, maar gelijmd om het losbladerig te bewaren of gebruiken in een ringmap. Het is zowel aangewezen voor de student in opleiding alsook voor voor personen die hun carrière in de horeca willen uitbouwen.
Numéro de l'annonce: m2099807832
Mots-clés populaires
Livres d'étude & Cours dans Livressyllabus in Livrescours anglais in Livresgrammaire française in Livresconstruire l'histoire in Livreslivres droit in Livreslivres sciences in Livreslarcier in Livresme reader in Livresespagnol in Livresitlb in Livressociologie in Livresveterinaire in Livresphysique kane in Livreslivres de chimie in Livresikea brun noirà donner in Maison & Meublesmannequin enfantsnoel lemax dans Diversdecathlon rugzak