HOE GEBRUIK IK SPECERIJEN? MjPublishing-Hardcover-207 blz.€ 9,00
leerboeken
€ 9,00
Enlèvement ou Envoi
Verzenden vanaf € 3,99
570depuis 27 juill.. '23, 13:18
Caractéristiques
Description
Boeken-Studieboeken en Cursussen
Gastronomie: Basisbegrippen van de keuken.
Gastronomie
Gastronomie: Basisbegrippen van de keuken.
Gastronomie
- Beschrijvingen en illustraties van alle gangbare klassieke en moderne bereidingsstechnieken.
- Ook geschikt voor de beroepskok en de amateurgastronoom.
- Het complete handboek voor leerlingen van hotelscholen, keukenchefs en amateur- gastronomen.
- Blz.: 419
- Door Dirk De Schutter, Dirk De Wilde en Jos Goris
Numéro de l'annonce: m2004111515
Mots-clés populaires
Santé & Alimentation dans Livressante dans Livressante in Livresalimentation pour dans Livresalimentation xbox onealimentation pc occasion2ememainSoins de santé dans Offres d'emploicable alimentation pcDiététique & Perte de poids dans Bijoux, Sacs & Beautéalimentation ps4mon 2émemainmagasin alimentationalimentation 9valimentation delltable enfant occasionlocation dans Diverscrépusculaire dans Bricolage & Constructioniphone 13 hoesjevolkswagen combi t2 dans Autos : Pièces & Accessoires