Vrijstaand woonhuis/vakantiewoning in Broumov, Tsjechië

Sauvegarder
Prix à disc.
Vue 1730 fois depuis
Regio:
Tchèquie
Ville ou quartier:
In een rustige arbeiderswijk met veel privacy. De achterzijde van de woning grenst aan een bos.
Superficie:
1750
Sorte d'habitation:
Maison isolée

Vrijstaande woning op ruim 1750 m2 eigen grond op een rustige en heel mooie locatie. Gelegen in een bosrijke omgeving in de regio Broumov. Deze woning is beschikbaar als vaste woning maar ook ideaal als vakantie woning. Het hele huis is in zeer goede staat. Het huis is voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas, alarmsysteem, koperen dakgoten en afvoeren, centrale verwarmingsysteem (zowel elektrisch als hout/kolen) en een traditionele tegelkachel in de woonkeuken. De woning is voorzien van een terras en een opbergschuur.

Op de benedenverdieping bevind zich, naast de woonkeuken, de ruime hal, de woonkamer, de badkamer met ligbad, aparte toiletruimte en 2 overige ruime kamers. Op de bovenverdieping bevinden zich: ruime overloop, 2 zeer ruime slaapkamers. Eén van de slaapkamers geeft toegang tot het ruime dakterras. Beide slaapkamers en de overloop zijn voorzien van veel bergruimte dmv inbouwkasten.

De woning ligt ongeveer 3 km van het centrum van het stadje Broumov. Hier zijn diverse winkels, supermarkten en restaurants te vinden. Kenmerkend voor de regio Broumov zijn de grillige zandsteenformaties, zoals in de Broumovske steny en het beroemde Adrspach gebergte. Het klooster van Broumov en de kerken in Krzeszow, Polen zijn voorbeelden van de rijke architectuur. De omgeving leent zich goed om te skieën, langlaufen, fietsen en wandelen.

Overname van het complete meubilair en stoffering behoort tot de mogelijkheden. Aanwezig tuingereedschap waaronder grasmaaier, zitmaaier, sneeuwruimer, houtkliever, bladblazer, 2 strimmers, kettingzaag, generator en diverse ander gereedschap zijn eventueel ter overname.

Via de volgende link zijn meer foto's beschikbaar ( http://www.secondhomeconsulting.eu/nl/verkoop/familiehuis-velka-ves-bij-broumov-16383.html ). De woning is op afspraak te bezichtigen via onze makelaar.

Signaler un abus

La raison de votre plainte

Choisissez la section, rubrique et catégorie

Choisissez une section
Choisissez une rubrique
Choisissez une catégorie

Vérification

reCAPTCHA est un service permettant de bloquer les spammers et les robots. Cochez cette case afin de prouver que vous n'êtes pas un robot. Vous recevrez directement l'accès ou le cas échéant, vous devrez répondre à une question.

Pour l'adresse exacte, veuillez prendre contact avec le vendeur.