Timberland werkschoenen kopen? Nu 10% extra korting!

Voir description
Envoi
Envoi pour € 6,00
4843depuis 10 nov.. '20, 11:07
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw
MerkTimberland

Description

Timberland werkschoenen: duurzaam, stoer en comfortabel

Het Amerikaanse merk Timberland is groot geworden door de hoge kwaliteit outdoor schoenen. Maar, tegenwoordig produceert het merk ook 'casual' schoenen en 'boot' werkschoenen. De Timberland werkschoenen voldoen aan hoge veiligheidsnormen zodat de drager goed wordt beschermd. Ontdek nu de collectie Timberland Pro workboots op Workplanet. Dit is een assortiment vol met duurzame, comfortabele en robuuste werkschoenen. Gebouwd voor de zwaarste klussen en bestand tegen de heftigste omstandigheden. Direct naar de website via: https://workplanet.nl/merken/timberland-werkkleding/werkschoenen.

Informatie over Workplanet
Workplanet is de webshop van het Nederlandse bedrijf Planet Group b.v.. Wij leveren regelmatig aan bedrijven en particulieren in België, Duitsland en Nederland. Voorradige Timberland werkschoenen levert Workplanet binnen 3 werkdagen aan u uit. Neem contact met ons op om er zeker van te zijn dat wij uw werkschoen voorradig hebben (003171-8200242). Uiteraard kunnen wij ook uw werkschoenen bestellen. De levertijd voor Timberland werkschoenen die wij moeten bestellen is op dit moment 7 - 10 werkdagen in verband met Corona.

**Corona update**
In verband met het Corona virus treffen wij maatregelen om onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen en om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Op dit moment kunnen bestellingen nog 24/7 geplaatst worden en is onze winkel geopend. Lees al onze maatregelen na via de volgende link: https://workplanet.nl/corona-maatregelen.

Contact

Heeft u een vraag over een product? Dat kan. Bel ons op het telefoonnummer dat in de advertentie staat of neem contact met ons op via info@planetgroup.nl.

Numéro de l'annonce: a68744446