Diadora GEOX werkschoenen met 12% - 17% korting!

Voir description
Enlèvement ou Envoi
Envoi pour € 5,50
832452depuis 10 nov.. '20, 09:47
Partager via
ou

Caractéristiques

KleurOverige kleuren
ConditieNieuw

Description

Diadora werkschoenen: lichtgewicht, ademend en zeer comfortabel.
Nu met 12% - 17% korting.
Link: https://workplanet.nl/categorie/merken/diadora-werkschoenen-1568/

Veel klanten zijn enorm te spreken over het merk Diadora. Wij horen steeds vaker: "waarom heb ik dit niet eerder geprobeerd? Ik heb nu een stuk minder last van mijn voeten!". Hieronder leggen wij kort uit wat Diadora werkschoenen nou zo speciaal maakt.

  • Ten eerste hebben de 5 modellen op de afbeeldingen van deze advertentie een Geox 'Net Breathing System' in de zool. Geox betekent dat de loopzool kan ademen en tegelijkertijd 100% waterdicht is. Er zijn zowel hoge als lage modellen te bestellen met Geox in de zool.

  • Ten tweede is het bovenmateriaal van veel modellen gemaakt van 'Perwanger leer'. Dit type leer is waterafstotend, krasbestendig en ademend. Hierdoor gaan de werkschoenen zeer lang mee. Ook als de drager zware werkzaamheden verricht.

  • Ten derde staan Diadora werkschoenen erom bekend dat zij een comfortabele, unisex pasvorm hebben. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De schoen wordt met name als comfortabel ervaren door de voering en het lage gewicht.

  • Ten vierde biedt Diadora modellen aan die voldoen aan verschillende veiligheidsnormeringen. Zo is er voor elk beroep een passend model. Voor de meeste beroepen moet een werkschoen voldoen aan de S3 veiligheidsnorm. Bezoek onze website (https://workplanet.nl/merken/diadora-werkschoenen) voor meer informatie over het vinden van het juiste paar Diadora werkschoenen. Of neem contact met ons op en wij helpen u graag verder (071-8200242 / 003171-8200242).


Informatie over Workplanet
Workplanet is de webshop van het Nederlandse bedrijf Planet Group b.v.. Wij leveren regelmatig aan particulieren en bedrijven in België, Duitsland en Nederland. Met onze ruime voorraden kan Workplanet de Diadora werkschoenen in veel gevallen binnen 3 werkdagen leveren. Neem contact met ons op om er zeker van te zijn dat wij uw werkschoen voorradig hebben. Uiteraard kunnen wij ook uw werkschoenen bestellen. De gemiddelde levertijd is in dat geval ongeveer 7 tot 10 werkdagen.

Tip!
Het model waarmee wij de meeste klanten blij maken, is ongetwijfeld de Diadora Glove tech pro S3. Vanaf 2020 heet dit model Diadora Glove net Pro S3; maar het is hetzelfde model:

  • De Geox-zool kan ademen en is 100% waterdicht.
  • De zool is ook nog eens hittebestendig tot 300 graden Celsius.
  • Deze schoen is bestelbaar als lage of als hoge variant.
  • De schoen voldoet aan de S3 veiligheidsnorm.
  • Het bovenmateriaal is gemaakt van Perwanger-leer.

Geschikt voor de sectoren: Bouw - Logistiek - Vakmanschap.

Prijzen
De actuele prijzen kun je terugvinden op onze website: https://workplanet.nl/categorie/merken/diadora-werkschoenen-1568/.

Contact

Heb jij een vraag over een product? Of wil je de schoenen eerst even passen in onze winkel in Leiderdorp? Dat kan. Bel ons op het telefoonnummer dat in de advertentie staat of neem contact met ons op via info@planetgroup.nl.

Numéro de l'annonce: a68738815