BMX BTWIN WIPE 300

Faire une offre
Enlèvement
1380depuis 14 mai. '24, 20:32
Partager via
ou

Caractéristiques

ÉtatUtilisé
MatériauAcier
MarqueB-Twin

Description

BMX WIPE 300
- In hele goede staat
- Voor kinderen
- proper en perfect werkende staat
- reden van verkoop: te klein


alle informatie:
Voorvork gemaakt van Hi-Tensile staal, de maatstaf in de fietsindustrie, vanwege de sterkte onder alle omstandigheden. 5 mm vorkpoot voor uitstekende schokbestendigheid. Geen vering.
Frame Junior-geometrie, perfect geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar (1,20 tot 1,50 m). Geweldig om gemakkelijk sprongen, wheelies, slides, etc. te maken. Gemaakt van Hi Ten staal, het toonaangevende onderdeel in de fietsindustrie vanwege de bewezen duurzaamheid. 6 mm versterkte frame-uitval, trapas met grote diameter: alles aan deze fiets is ontworpen om duurzaam te zijn en tegen een stootje te kunnen.
50 mm stuurpen, geoptimaliseerd gewicht, geweldige stijl en kracht gegarandeerd.
WIELEN
Banden 20x1.95 slick, voor en achter voor hoge snelheden en slippen op gladde oppervlakken.
Wielen 36-spaaks om harde landingen te weerstaan. Brede aluminium velgen, lichtgewicht en stijf.
REMMEN
Remmen TEKTRO aluminium hendels ontworpen voor nauwkeuriger remmen met 2 vingers. De hendelvorm is ontworpen voor junioren. TEKTRO aluminium V-brake remklauwen die, in tegenstelling tot harsremklauwen, de remdruk van de handen overbrengen: gegarandeerd krachtig en progressief remmen.
ONDERDELEN
Stuur Aheadset, de industriestandaard voor zijn sterkte en stijfheid. 140 mm geribbelde / soft touch handvatten met versterkte stuurdoppen, voor onovertroffen comfort en veiligheid. - 620 mm breed hi-ten stalen stuur: duurzaam en stabiel. 150 mm hoog stuur, perfect voor junioren.
Zadel Met schuimrubber bekleed veegzadel voor crossmotoren: stevig en comfortabel. - Schuimrubberen Wipe zadel voor crossmotoren: stevig en comfortabel.
Numéro de l'annonce: m2115101180