Trimwiel, mat en weerstandskabels met instructievideos

€ 11,04
Envoi
Envoi pour € 6,95
411depuis 19 mai. '23, 03:17
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

OUTLET DEALS! 10% EXTRA korting met de code: sale10

>>>>>>>>>> Onderaan de advertentie vindt u de link naar de productpagina
 

Nu in de aanbieding van € 37,99 voor € 11,04!

Het dubbel trimwiel bestaat uit 2 gemakkelijk bewegende wielen met handvatten en een weerstandskabel. De weerstandskabel zorgt ervoor dat de wielen terugkeren naar hun oorspronkelijke positie nadat je jezelf hebt gestrekt. Deze oefening is met name goed voor de lange rugspieren. Met dit fitnessartikel kun je ook veel andere gerichte oefeningen uitvoeren zoals buikspieroefeningen, armspieroefeningen, een roeibeweging en squats. Met behulp van de meegeleverde QR code vind je alle rek- en spiertraining oefeningen met een duidelijke uitleg. Daarnaast krijg je ook een poster met oefeningen en een mat om je knieën te beschermen.

De trainingsvideo's zijn te downloaden via een QR code die op de verpakking staat. Op deze manier weet je precies welke oefeningen je moet doen en tevens kun je 30 -40 minuten trainen met het programma op je smartphone of op je tablet. Je download heel eenvoudig een QR reader app om de QR code te lezen. Als je dat gedaan hebt dan scan je de QR code in door middel van het maken van een foto. Eenmaal gescand opent er een link die je doorverwijst naar de trainingsvideo's

* Nieuwe artikelen met standaard garantie
* Altijd scherpe prijzen
* Veilig online betalen met o.a. Bancontact/Mister Cash/creditcard en achteraf betalen met Klarna  kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen.
* Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling

Outletboulevard is aangesloten bij het Webwinkel Keur Keurmerk dus je doet een veilige aankoop.

Naast deze aanbieding heeft Outletboulevard.nl nog veel meer aanbiedingen en artikelen, dus kijk snel op de webshop want OP = OP !
Numéro de l'annonce: a124973224