Beerput EHBO Kit | Tegen Verstoppingen | Voor (Re-)activatie

€ 103,95
Envoi
110depuis 7 déc.. '22, 12:10
Partager via
ou

Caractéristiques

Description

Beerput EHBO Kit: de oplossing bij verstopping van de beerput + het opnieuw opstarten.

Heeft u een beerput met ernstige verstopping en heeft u o.a. last van stankoverlast? Er is een manier om deze weer werkend te krijgen: Beerput EHBO kit is dan het product dat hierbij kan helpen. Dit pakket is speciaal samengesteld met 2 producten: een product voor de aanpak van het probleem en een product voor het (preventief) onderhoud erna.

 

Hoe werkt Beerput EHBO Kit?

Beerput EHBO Kit is speciaal bedoeld voor huishoudens die last hebben van ernstige verstoppingen van de beerput en deze opnieuw willen opstarten. Het bevat twee 100% biologische producten: Roebic K 57 en K 47.

  • Roebic K57 is geschikt voor probleemoplossing bij overbelaste volle beerputten/ verstopte beerputten. Roebic K57 zorgt voor een geconcentreerde aanval op verstopte gebieden zodat de beerput weer de mogelijkheid krijgt om in een bruikbare staat te komen. Na het oplossen van de problemen met de beerput kan daarna gestart worden met (preventief) onderhoud van uw beerput.
  • Roebic K47 is het product dat geschikt is voor het preventief onderhoud van de beerput. Roebic K47 is opgebouwd uit een speciale mix van verschillende bacterie culturen die ervoor zorgen dat het afval van een systeem waar enkel toiletten op zijn aangesloten (zwart water) sneller wordt afgebroken. Door dit proces te versnellen wordt de kans op stank, verstoppingen en overlopen kleiner.

 

Hoe gebruik ik Beerput EHBO kit?

Gebruik Roebic K57

Voor de beste resultaten gebruikt u Roebic K57 ‘s avonds voor het slapen gaan

  • Voor gebruik goed schudden. Spoel de gehele inhoud van de verpakking door het toilet.
  • Gebruik 250 m/l per 1500 liter tank inhoud.
  • Herhaal deze dosering na 3 tot 4 weken wanneer de problemen niet verholpen zijn.

Let op: Afhankelijk van de toestand van het systeem is het soms nodig om een paar keer met de K57 te behandelen. U moet tussen de behandelingen een periode van ongeveer drie tot vier weken wachten. Als het systeem goed draait na één behandeling van de K57, kunt u de K47 de volgende maand toepassen voor het onderhoud aan uw septische put.

 

Gebruik Roebic K47

  • Voor het beste resultaat gebruik Roebic Cesspool K47 ‘s avonds voor het slapen gaan.
  • Voor gebruik goed schudden. Spoel de gehele inhoud van de verpakking door het toilet.
  • Herhaal deze dosering 2x per jaar of wanneer nodig.

 

Numéro de l'annonce: a111544851