Nu 150 aanbiedingen: Duitse topkeukens incl. apparatuur!

Voir description
Enlèvement ou Envoi
€ 200,00
1298220depuis 22 nov.. '17, 15:24
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

150 aanbiedingen
Duitse keukens voor Ikea prijzen! Keukenplaats heeft zo'n 150 aanbiedingen voor je. Een compacte keuken voor een studio, nu voor € 1.749,-. tot en met uitgebreide keukens voor de grotere woonkeukens, nu voor € 20.495,-. En alles daar tussenin!

De foto's tonen een selectie van onze aanbiedingen:

Foto 1: Brazil € 1.799,-
Foto 2: Hallstat € 6.950,-
Foto 3: Plovdiv € 5.695,-
Foto 4: Fresno € 5.499,-


Complete keukens
Alle aanbiedingen zijn inclusief werkblad, koelkast, oven, kookplaat en afzuigkap. Klik op de link onderaan deze advertentie en bekijk ze allemaal!

Duitse kwaliteit
Duitse keukens staan bekend om kwaliteit en duurzaamheid. Deze keukens worden in Nederland onder vele merknamen verkocht. Keukenplaats werkt direct samen met de grote gerenommeerde Duitse keukenfabrikanten. We leveren de keukens direct van de fabriek.

Hoe kan het zo goedkoop?
Wij bezuinigen op alles – behalve op de keuken en de service. Onze werkwijze is ingesteld op het vermijden van onnodige kosten. Daar hoort onder meer bij dat we alleen op afspraak werken. En dat we geen dure reclame maken maar onze klanten via internet benaderen. Op onze website leest u alles over onze unieke werkwijze.

Uw keuken van Keukenplaats?
Volg de link onderaan deze advertentie en vraag direct een afspraak aan voor een adviesgesprek. Bij u thuis of bij een showroom bij u in de buurt. Ons advies is geheel vrijblijvend: u zit daarna nog nergens aan vast.
Numéro de l'annonce: a84610