Boekenkast Met 6 Niveaus Staand Rek Opbergrek

€ 81,29
Enlèvement ou Envoi
3466depuis 27 déc.. '22, 03:57
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw
StijlModern

Description

Voor liefhebbers van eenvoudige meubels: Met een elegante witte en eenvoudige lijnen brengt dit boekenkast in Scandinavische stijl een frisse en uitnodigende touch in uw huis

Weinig ruimte, maar veel boeken? Dan is deze 40 x 24 x 178,5 cm grote boekenplank precies wat je zoekt. Het maakt optimaal gebruik van de verticale ruimte en beslaat niet veel bodemoppervlak. Dankzij de premium spaanplaat houdt elke plank tot 5 kg

Verstelbare planken voor meer flexibiliteit: Tot op de middelste plank zijn de andere 4 legplanken in hoogte verstelbaar, zodat ze geschikt zijn voor voorwerpen van verschillende grootte. Grote decoraties of kleine vetplanten, alles past!

Opbergruimte? 6 niveaus. Dit opbergrek met 6 vakken is een echte hulp voor iedereen die ruimte wil besparen. Zo wordt decoratie leuk

Grote zorgen voor montage? laat je niet in de steek. Dankzij de gemarkeerde onderdelen en de duidelijke, gemakkelijk te begrijpen handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)

Decoratie naar uw smaak: Geef je favoriete boeken, belangrijke foto's of andere waardevolle voorwerpen met dit rek een passend podium Met zijn eenvoudige en moderne uiterlijk zal het je voorwerpen elegant presenteren.

Andere redenen waarom je van dit boekenrek zult houden:

Met zijn eenvoudige uiterlijk past het bij vele interieurstijlen; geschikt voor woonkamer, werkkamer, slaapkamer en andere ruimtes. Met 4 verstelbare planken voor het organiseren van voorwerpen van verschillende grootte; elke plank is gemaakt van hoogwaardige spaanplaat en kan tot 5 kg dragen; eenvoudige montage door gemarkeerde onderdelen en duidelijke handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), een meegeleverde kantelbeveiliging maakt de bevestiging van dit rek aan de muur voor extra veiligheid.

Productdetails:

Kleur: wit. Materiaal: Houtspaanplaat. Afmetingen: 40 x 24 x 178,5 cm (l x b x h). Gewicht: 17,2 kg. Max. Statische belastbaarheid per niveau: 5kg

Inhoud levering:

1 x staand rek, 1 x accessoirepakket, 1 x kantelbeveiliging, 1 x handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands)

Opmerkingen van :

Kinderen is het om veiligheidsredenen verboden om op het product te klimmen of ermee te spelen. Bevestig dit product met de meegeleverde kantelbeveiliging aan de muur om een veilig gebruik te garanderen.Richt je huis en home office voordelig in bij SimpleDeal.nl. Gratis verzending naar België.
Numéro de l'annonce: a114785361