I Serveren, menuleer en wijnadviezen Restauranttechniek

€ 17,20
Envoi
Envoi pour € 2,95
10depuis 20 févr.. '24, 06:20
Partager via
ou

Caractéristiques

AuteurJ.B.A. Collings-Polak
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789052112459

Description

BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.

Titel: I Serveren, menuleer en wijnadviezen Restauranttechniek
Auteur: J.B.A. Collings-Polak
ISBN: 9789052112459
Conditie: Als nieuw

Leerboekenserie voor het Gastheerschap

De SVH Uitgeverij heeft op basis van de resultaten van het onderzoek Gastheerschap een aantal vakboeken ontwikkeld op het gebied van Gastheerschap en Gastvrijheid. 'Drankenkennis l' behandelt de wijnbereiding en alle wij . ngebieden van de wereld. Het is het officiële leermiddel voor het SVH Diploma Wijncertificaat. 'Drankenkennis' behandelt alcoholvrije dranken, bier, gedistilleerd en sociale hygiëne. In 'Restauranttechniek' komen de thema's serveren, menuleer en wijnadviezen aait de orde. 'Restauranttechniek ' behandelt het zogenaamde -werken aan tafel': fileren, flamberen, trancheren en tafelbereidingen. 'De commerciële gastheer' diept de sociale en commerciële aspecten van het gastheerschap int. 'De Gastheer als Verkoper ---geeft een beknopte en 'jobale inleiding op het thema markt gericht denken en handelen van de 'gastheer. 'De Gastheer als Verkoper IP' gaat uitgebreid in op de verkoopfunctie van de gastheer.
'Omgaan met gasten' diept de relatie (last-gastheer verder uit. 'Horecamarketing' behandelt de theorie en de praktijk van marktgericht ondernemen. Checklist-reeks Gastvrijheidsbeleid. Uit het onderzoek Gastheerschap blijkt onder andere dat een duidelijk bedrijfsbeleid een voorwaarde is voor goed gastheerschap. Met behulp van de checklist-reeks kunt n als ondernemer of bedrijfsleider op een eenvoudige wijle uw bedrijfsbeleid dooi-lichten. De checklist-reeks neemt u als het ware aan de hand mee langs de belangrijkste beleidstermen en tegelijkertijd 'laat u systematisch na hoe u het runnen van uw zaak kunt beoordelen en waar nodig kunt bijsturen. Uiteindelijk zal dit moeten leiden tot een beter resultaat. Tot nu toe zijn de volgende checklists verschenen. Bedrijfsformules in de Horeca
Gasten in de Horeca
Gastencontacten in de Horeca
Marketingplan
Onderneniersplan
Kwaliteitsplan

Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:

  • Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
  • Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
  • We checken alle boeken eigenhandig
  • Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
  • 30 dagen retourgarantie


Numéro de l'annonce: a137177036