Compleet Handboek Inmaken En Bewaren 9789044711936

€ 44,45
Envoi
00depuis 29 avr.. '24, 06:22
Partager via
ou

Caractéristiques

AuteurAnna Spreng, Margrit Bühler
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789044711936

Description

BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.

Titel: Compleet Handboek Inmaken En Bewaren
Auteur: Anna Spreng, Margrit Bühler
ISBN: 9789044711936
Conditie: Als nieuw

De beste inmaakmethoden en recepten om verse groenten, fruit en kruiden te conserveren.
De smaak van zongerijpte producten uit de volle grond is niet te overtreffen. Om gedurende het hele jaar van die natuurlijke smaak te kunnen genieten, kunt u verse groenten, vruchten en kruiden op verschillende manieren inmaken. In dit boek worden tal van inmaakmethoden, zoals kokend vullen, steriliseren, melkzuurgisting, drogen en diepvriezen, stap voor stap uitgelegd. Bovendien krijgt u een heleboel heerlijke inmaakrecepten, zodat u een grote oogst uit uw eigen tuin of een goede seizoensaanbieding uit de winkel lange tijd kunt bewaren > Vul uw voorraadkast met de heerlijkste zoetigheden, zoals jam, gelei, sappen en siroop, maar ook huisgemaakte tomatenpuree of zoetzure chutneys. > Leg uw verse augurken en champignons in in azijn en maak uw eigen zuurkool en mixed pickles door melkzuurgisting. > Droog uw vruchten en groenten om de smaak te bewaren, en gebruik de lekkerste kruiden om olie, azijn en zout te aromatiseren.

Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:

  • Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
  • Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
  • We checken alle boeken eigenhandig
  • Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
  • 30 dagen retourgarantie


Numéro de l'annonce: a138557513