Caractéristiques
Année (orig.)
2008
Description
Ondertitel: receptenboek
Taal: Nederlands; Vlaams
Contributors: H. Franssen; Jacques Meerman; J. Claassen-Brouwer; F. Brester; J. Schipper
's Werelds beroemdste culinaire naslagwerk geheel vernieuwd!
De Grote Larousse Gastronomique is het ultieme naslagwerk voor professionele en hobbykoks. Het boek bestaat al sinds 1938 en is sindsdien een groot aantal keren aangepast aan de steeds veranderende situatie op culinair gebied. Het is een combinatie van geschiedenis, theorie en praktijk. De overzichtelijke vormgeving en ruim 1700 culinaire foto's vullen de informatie uitstekend aan en maken het boek toegankelijk en overzichtelijk. Om de recepten gemakkelijk in de keuken te kunnen gebruiken, worden deze ook apart gebundeld in een receptenboek.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Mol
vu 30x
sauvegardé 0x
Depuis 17 déc. '25
Numéro de l'annonce: m2346175953
Mots-clés populaires
livre cuisine colruytla cuisine de a a zLivres de cuisinelivre de recettes de cuisinela cuisine de referencelivre cuisine ancienencyclopedie cuisinemarabout cuisinecuisine a donnerlivre cuisine colruytcuisine liegecuisine patisserielarousse cuisinecuisine italiennedax classe a dans Cyclomoteurs | Hondagratis brandhout stammen dans Bois de chauffagewyckaert dans Art & Culture | Arts plastiquesphare mercedes classe e dans Mercedes-Benzmutsy nio dans Poussettes & Combinaisonsauderghem dans Poissons | Aquariums & Accessoiresmoteur piaggio dans Pièces de cyclomoteur | Scootersyamaha hs 5 dans Enceintesappareil photo reflex numerique dans Appareils photo numériquesdeck pioneer dans Chaîne Hi-fi