Description

in 't zoet - Ethelind Fearon
Kookboekje over jam, geleien, marmelades, zoete conserven.

Puur natuurlijke recepten voor bereiden van de heerlijkste jamsoorten en zoete conserven. Tal van ongewone vruchtencombinaties als limoenen en frambozen, abrikozen en kokosnoot. En heeft u ooit rozenblaadjesjam of duindoornbessengelei geproefd? Bovendien vele suggesties voor gebruiken van jam, marmelade of gelei bij vlees, vis en gevogelte. Een aanwinst voor iedereen die er plezier in heeft iets bijzonders op tafel te brengen!

85 pagina’s

Ethelind Fearon werd geboren in 1898 en woonde in Thaxted, Essex. Haar grote passie was tuinieren (ze was de tuinierster van H.G. Wells) en het restaureren van veertiende-eeuwse huizen, maar onder druk van uitgevers en een gretig publiek schreef ze ook een aantal boeken over uiteenlopende maar essentiële onderwerpen zoals het houden van varkens, het bakken van gebakjes, hoe je gelijke tred houdt met je dochter, en hoe je kruiden kweekt.
Daarnaast schreef ze verschillende kinderboeken, waaronder The Secret of the Chateau en The Sheep-dog Adventure.
Ethelind Fearon overleed in 1974.

Bekijk ook m’n andere zoekertjes.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Puurs
vu 19x
sauvegardé 0x
Depuis 5 nov. '25
Numéro de l'annonce: m2330493600