Een stad in opbouw -Gent voor 1540- Beatrix Baillieul....€ 50,00
Hommage -Sergio Herman-
€ 25,00
Enlèvement ou Envoi
360depuis 23 mai. '24, 00:20
Description
WINNAAR ZILVEREN KOOKBOEK 2023 (VAKJURY FOOD AND FRIENDS GOUDEN KOOKBOEK 2023)
De geuren en smaken uit zijn jeugd in visrestaurant Oud Sluis draagt Sergio Herman tot op de dag van vandaag met zich mee, en de mossel is daarbij het diepst verankerd in zijn herinnering. Alleen al die krachtige jus, met genoeg power om de allerbeste sauzen te creëren, was reden genoeg om dit boek te maken. Maar lang niet de enige: gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen brengen allemaal een eigen smaaksensatie mee die je zonder meer zal verrassen. Zeelands mooiste product, het magische zwarte goud, verdient dan ook een plekje op alle tafels thuis.
In het kookboek Hommage vind je vijftig toegankelijke mosselrecepten. Door verschillende basistechnieken toe te passen, leer je veel meer dan de klassieke gekookte mosselen met frites op tafel te zetten, hoe lekker die ook zijn. De recepten neigen naar alle windstreken en zijn zowel klassiek als modern, maar bovenal typisch Sergio.
Met prachtige fotografie en persoonlijke en cultureelhistorische achtergrondverhalen.
255 pagina's. Boek als nieuw. Hardcover gebonden.
Afm.: 26 x 20 cm
ISBN 978 90 388 1142 0
Nijgh Cuisine 2022
Ophaling of verzending is mogelijk
Verzending met bpost naar een postpunt of postkantoor bedraagt 5 euro, naar een privéadres 6,65 euro
De geuren en smaken uit zijn jeugd in visrestaurant Oud Sluis draagt Sergio Herman tot op de dag van vandaag met zich mee, en de mossel is daarbij het diepst verankerd in zijn herinnering. Alleen al die krachtige jus, met genoeg power om de allerbeste sauzen te creëren, was reden genoeg om dit boek te maken. Maar lang niet de enige: gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen brengen allemaal een eigen smaaksensatie mee die je zonder meer zal verrassen. Zeelands mooiste product, het magische zwarte goud, verdient dan ook een plekje op alle tafels thuis.
In het kookboek Hommage vind je vijftig toegankelijke mosselrecepten. Door verschillende basistechnieken toe te passen, leer je veel meer dan de klassieke gekookte mosselen met frites op tafel te zetten, hoe lekker die ook zijn. De recepten neigen naar alle windstreken en zijn zowel klassiek als modern, maar bovenal typisch Sergio.
Met prachtige fotografie en persoonlijke en cultureelhistorische achtergrondverhalen.
255 pagina's. Boek als nieuw. Hardcover gebonden.
Afm.: 26 x 20 cm
ISBN 978 90 388 1142 0
Nijgh Cuisine 2022
Ophaling of verzending is mogelijk
Verzending met bpost naar een postpunt of postkantoor bedraagt 5 euro, naar een privéadres 6,65 euro
Numéro de l'annonce: m2118028123
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livresmarteau pneumatiquepose d ongles en gelpc neuf dans Informatique & Logicielssidi mtb schoenengalaxy j6 dans Télécoms