NIEUW / Simple Thai Food – Leela Punyaratabandhu Classic Rec

€ 7,50
Enlèvement ou Envoi
Thuisbezorgd via Bpost voor € 6,65
280depuis 14 mai. '24, 16:09
Partager via
ou

Caractéristiques

ÉtatNeuf
Année (orig.)2014
AuteurPunyaratabandhu
TypeEntrées et Soupes, Plat principal, Tapas, Snacks et Dim Sum, Gâteau, Tarte, Pâtisserie et Desserts, Autres types
CaractéristiquesCuisine saine, Végétarien

Description

NIEUW / Simple Thai Food – Leela Punyaratabandhu Classic Recipes from the Thai Home Kitchen
Uitgeverij : Ten Speed Press Berkeley
Taal : Engels
Kenmerken : 19.6X23.5X2.2 cm, 861 gram, 228 pag, °2014
Cover : Hardcover
Staat : Nieuw (zie foto’s)
GEEN aantekeningen, markeringen ….
ISBN : 978 1 60774 523 5

Thai takeout meets authentic, regional flavors in this collection of 100 recipes for easy, economical, and accessible Thai classic from the rising star behind the blog She Simmers.

Who can say no to a delicious plate of Pad Thai with Shrimp; a fresh, tangy Green Papaya Salad; golden Fried Spring Rolls; or a rich, savory Pork Toast with Cucumber Relish? Thai food is not only one of the most vibrant, wonderfully varied cuisines in the world, it also happens to be one of the tastiest, and a favorite among American eaters.

The good news is, with the right ingredients and a few basic tools and techniques, authentic Thai food is easily within reach of home cooks. Take it from Leela Punyaratabandhu, a Bangkok native and author of the popular Thai cooking blog She Simmers. In her much-anticipated debut cookbook, Leela shares her favorite recipes for classic Thai fare, including beloved family recipes, popular street food specialties, and iconic dishes from Thai restaurant menus around the world.

All of Leela’s recipes have been tested and tweaked to ensure that even the busiest cook can prepare them at home. With chapters on key ingredients and tools, base recipes, one-plate meals, classic rice accompaniments, and even Thai sweets, Simple Thai Food is a complete primer for anyone who wants to give Thai cooking a try. By the end of the book, you’ll be whipping up tom yam soup and duck red curry that will put your local takeout joint to shame. But perhaps more importantly, you’ll discover an exciting new world of Thai flavors and dishes including Stir-Fried Chicken with Chile Jam, Leaf-Wrapped Salad Bites, and Crispy Wings with Three-Flavored Sauce that will open your eyes to all the wonderful possibilities that real Thai cooking has to offer.

VERTALING :
Thai takeout ontmoet authentieke, regionale smaken in deze verzameling van 100 recepten voor gemakkelijke, economische en toegankelijke Thaise klassiekers van de rijzende ster achter de blog She Simmers.

Wie kan nee zeggen tegen een heerlijk bord Pad Thai met Garnalen; een frisse, pittige groene papajasalade; gouden gebakken loempia's; of een rijke, hartige varkenstoast met komkommersaus? Thais eten is niet alleen een van de levendigste en meest gevarieerde keukens ter wereld, het is ook een van de lekkerste en favoriet onder Amerikaanse eters.

Het goede nieuws is dat, met de juiste ingrediënten en een paar basishulpmiddelen en -technieken, authentiek Thais eten gemakkelijk binnen het bereik van thuiskoks ligt. Neem het van Leela Punyaratabandhu, geboren in Bangkok en auteur van de populaire Thaise kookblog She Simmers. In haar langverwachte debuutkookboek deelt Leela haar favoriete recepten voor klassieke Thaise gerechten, waaronder geliefde familierecepten, populaire straatvoedselspecialiteiten en iconische gerechten van Thaise restaurantmenu's over de hele wereld.

Alle recepten van Leela zijn getest en aangepast om ervoor te zorgen dat zelfs de drukste kok ze thuis kan bereiden. Met hoofdstukken over de belangrijkste ingrediënten en hulpmiddelen, basisrecepten, maaltijden met één bord, klassieke rijstbijgerechten en zelfs Thaise zoetigheden, is Simple Thai Food een complete inleiding voor iedereen die de Thaise keuken eens wil proberen. Tegen het einde van het boek maak je tom yam-soep en rode eendencurry klaar die je plaatselijke afhaalrestaurant te schande zal maken. Maar misschien nog belangrijker: je ontdekt een opwindende nieuwe wereld van Thaise smaken en gerechten, waaronder roergebakken kip met chilijam, in blad gewikkelde saladehapjes en knapperige vleugels met saus met drie smaken, die je ogen zullen openen voor al het heerlijke mogelijkheden die de echte Thaise keuken te bieden heeft.

Afhalen in Mechelen (bereikbaar met de wagen, bus (100 meter), trein (Nekkerspoel 500 meter), fiets... )
Verzenden is mogelijk wereldwijd op kosten koper.
Keuze uit meerdere mogelijkheden, hier enkele voorbeelden (prijzen binnen België) :
- In een envelop aan postzegeltarief.
- Als pakket (en dus beter verpakt) : levering in een winkel, postkantoor, afhaalpunt of pakjesautomaat of bij je thuis is ongeveer tussen €3.75 en €6.40 afhankelijk van je keuze.

Bij de keuze van verzending kan ik de goedkoopste manier voor je uitzoeken .
Alles wordt altijd stevig verpakt (envelop/doos/folie…) wij rekenen hier GEEN kosten voor, dit een gratis service.
Tevredenheid gegarandeerd! Dit verdient een tweede leven!
Bekijk ook eens mijn andere zoekertjes, combineer aankopen en bespaar op verzendingskosten.

Zoekertje online wil zeggen dat het nog te koop is.

Trefwoorden : attentie, cadeau, kleinigheid, aardigheid, present, presentje, schenking, retro, geschenk, cadeau, man, vrouw, cadeautje, vintage, tweedehands, tweedehansje, attentie, tweedehands, tweedehansje, leesvoer, verhaal, leesstof, leren, surprise, leesboek, paperback, boek, boeken, lectuur, literatuur, lezen, non-fictie vintage, retro, geschenk, cadeau, Thailand, Tai’s eten boek , boeken, kookboeken, kookboek, koken, kok attentie, cadeau, kleinigheid, aardigheid, present, presentje, schenking, retro, geschenk, cadeau, man, vrouw, leesvoer, leesstof, leren, surprise,leesboek, paperback, boek, boeken, lectuur, lezen, cadeautje, vintage kookbijbel koken, kook, vlaamse keuken kookboeken , landelijk, landelijke vrouwen gerecht, gerechten, voeding, gezondheid, gezondheid, eten, decoratie, bakken Wijn en bier op tafel Menu leren leer, spijskaarten Verklarende woordenlijst Voorgerecht Soep Tussengerechten Vleesschotels Gevogelte kip Wild Vis schotels Barbecue, fondue, gourmet Aardappelen Rijst, deegwaren Groenten Eieren Saus Fruit bereidingen Melkbereidingen IJs en roomijs Gebakken snoeperijen Avondmaal Drank Recepties, avondfeesten, party, Knapzak, Kruiden kruiding Vlaanderen streekgastronomisch Koken onder druk Elektrisch koken, koken op gas Oven met microgolven
Numéro de l'annonce: m2115010201