Alles over Kruiden en geneeskrachtige kruiden - 2 boeken € 15,00
Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt
€ 10,00
Enlèvement ou Envoi
370depuis 29 avr.. '24, 10:19
Caractéristiques
ÉtatComme neuf
Année (orig.)2019
AuteurAnna Barnett
Description
Rookvrije omgeving
Slechts 1 keer gelezen
Nooit gebruikt in de keuken
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 160
Contributors: Roselle de Jong
50 originele en probleemloze recepten – die toevallig glutenvrij zijn
Waarom is het nog steeds zo lastig om glutenvrij door het leven te gaan? Van uit eten gaan tot eten met vrienden: het kan een uitdaging zijn om te koken, eten en socializen in een wereld vol gluten-verslinders.
Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt helpt je om te leven zonder compromissen of verontschuldigingen. In plaats daarvan geeft het boek je 50 heerlijke glutenvrije recepten uit diverse windstreken. Je kunt ze probleemloos maken voor jezelf, je vrienden en je familie. Daarnaast geeft dit boek je veel tips, trucs en hacks om een relaxtere gluten-vermijder te worden! Je opties worden eindeloos en je vrienden zullen nooit meer iets te mopperen hebben.
De Britse Anna Barnett schrijft over eten in Grazia, maakt recepten voor Vogue en schrijft een wekelijkse column voor de Evening Standard online. Met regelmaat organiseert ze pop-uprestaurants, werkt samen met bedrijvenn en catert privé-events...
Slechts 1 keer gelezen
Nooit gebruikt in de keuken
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 160
Contributors: Roselle de Jong
50 originele en probleemloze recepten – die toevallig glutenvrij zijn
Waarom is het nog steeds zo lastig om glutenvrij door het leven te gaan? Van uit eten gaan tot eten met vrienden: het kan een uitdaging zijn om te koken, eten en socializen in een wereld vol gluten-verslinders.
Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt helpt je om te leven zonder compromissen of verontschuldigingen. In plaats daarvan geeft het boek je 50 heerlijke glutenvrije recepten uit diverse windstreken. Je kunt ze probleemloos maken voor jezelf, je vrienden en je familie. Daarnaast geeft dit boek je veel tips, trucs en hacks om een relaxtere gluten-vermijder te worden! Je opties worden eindeloos en je vrienden zullen nooit meer iets te mopperen hebben.
De Britse Anna Barnett schrijft over eten in Grazia, maakt recepten voor Vogue en schrijft een wekelijkse column voor de Evening Standard online. Met regelmaat organiseert ze pop-uprestaurants, werkt samen met bedrijvenn en catert privé-events...
Numéro de l'annonce: m2109347243
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livresbarbecue napoleon dans Jardin & Terrasseveste moto été dans Motosmeubles salon blanc dans Maison & Meublesgymp communiesxr in Sports nautiques & Bateaux