boek: hoe baby'tjes worden gemaakt€ 13,00
boek: sterrenchefs van bij ons- Geert Van hecke, vleesrecept
Faire une offre
Envoi
Verzenden vanaf € 3,99
240depuis 12 avr.. '24, 08:44
Caractéristiques
ÉtatComme neuf
Description
Sterrenchefs van bij ons - koken met Cauderlier:
in de reeks "Carnet de cuisine', auteur: Jan Van Hemeledonck, fotografie Philippe Verbeerst, uitgegeven door Lannoo 2005 - 192 blz- hardcover - als nieuw -
Topchefs laten zich inspireren door het beroemde oude receptenboek van Philippe Cauderlier, de Escoffier van de Lage Landen
Vijftien chefs (onder meer Jan Buytaert, Peter Goossens) bereiden telkens drie eigentijdse varianten op de klassieke recepten zoals waterzooi en tomaat-garnaal
Volgens de succesformule van Carnet de cuisine, met heerlijke sfeerfoto’s van Philippe Debeerst als echte tableaux vivants
Een boek waarin meer dan dertig Michelinsterren fonkelen!
- Vijftien Belgische topchefs bereiden telkens 3 moderne varianten op evenveel klassieke gerechten van Cauderlier
- Een uniek beeld van de hedendaagse kookkunst dankzij de medewerking van Geert Van Hecke, Peter Goossens, Krist De Bruyn, Emiel Kelderman, Jan Buytaert, Bert Meewis, Carl Wens, Lieven Demeestere, Marc Lefèvere, Stéphane Buyens, Guy Van Cauteren, Christian Denis, Laurent Folmer, Ronald Stas en Roger Simul
- Aantrekkelijke recepten zijn ingewerkt in de foto’s van Philippe Debeerst, met een nostalgisch en sfeervol resultaat
+
carnet de cuisine: Geert van Hecke - restaurant De Karmeliet, eenvoudige vleesrecepten van eigen bodem - hardcover - perfecte staat - uitgegeven door Lannoo 2004 - 173 blz - fotografie Philippe Debeerst - tekst: Jan Van Hemeledonck
Toegankelijke recepten uit het kookschrift van meesterkok Geert Van Hecke
Meer dan 60 eenvoudige en tegelijk verfijnde vleesgerechten die elke cordon bleu doen watertanden
Sublieme fotografie en heldere recepten die in de foto´s zijn ingewerkt, verzekeren een geslaagd en oogstrelend resultaat
Met een minimum aan inspanningen bereik je een hoogstaand culinair niveau
Een volwaardige opvolger voor het succesvolle boek Carnet de cuisine - Eenvoudige recepten uit de Noordzee
Ruim 60 haalbare en originele vleesgerechten uit het kookschrift van drie-sterrenchef Geert Van Hecke, De Karmeliet
De toegankelijke recepten zijn ingewerkt in de schitterende foto´s van Philippe Debeerst, met een bijzonder sfeervol eindresultaat
De langverwachte opvolger van de bestseller Carnet de cuisine - Eenvoudige recepten uit de Noordzee
samen of apart
in de reeks "Carnet de cuisine', auteur: Jan Van Hemeledonck, fotografie Philippe Verbeerst, uitgegeven door Lannoo 2005 - 192 blz- hardcover - als nieuw -
Topchefs laten zich inspireren door het beroemde oude receptenboek van Philippe Cauderlier, de Escoffier van de Lage Landen
Vijftien chefs (onder meer Jan Buytaert, Peter Goossens) bereiden telkens drie eigentijdse varianten op de klassieke recepten zoals waterzooi en tomaat-garnaal
Volgens de succesformule van Carnet de cuisine, met heerlijke sfeerfoto’s van Philippe Debeerst als echte tableaux vivants
Een boek waarin meer dan dertig Michelinsterren fonkelen!
- Vijftien Belgische topchefs bereiden telkens 3 moderne varianten op evenveel klassieke gerechten van Cauderlier
- Een uniek beeld van de hedendaagse kookkunst dankzij de medewerking van Geert Van Hecke, Peter Goossens, Krist De Bruyn, Emiel Kelderman, Jan Buytaert, Bert Meewis, Carl Wens, Lieven Demeestere, Marc Lefèvere, Stéphane Buyens, Guy Van Cauteren, Christian Denis, Laurent Folmer, Ronald Stas en Roger Simul
- Aantrekkelijke recepten zijn ingewerkt in de foto’s van Philippe Debeerst, met een nostalgisch en sfeervol resultaat
+
carnet de cuisine: Geert van Hecke - restaurant De Karmeliet, eenvoudige vleesrecepten van eigen bodem - hardcover - perfecte staat - uitgegeven door Lannoo 2004 - 173 blz - fotografie Philippe Debeerst - tekst: Jan Van Hemeledonck
Toegankelijke recepten uit het kookschrift van meesterkok Geert Van Hecke
Meer dan 60 eenvoudige en tegelijk verfijnde vleesgerechten die elke cordon bleu doen watertanden
Sublieme fotografie en heldere recepten die in de foto´s zijn ingewerkt, verzekeren een geslaagd en oogstrelend resultaat
Met een minimum aan inspanningen bereik je een hoogstaand culinair niveau
Een volwaardige opvolger voor het succesvolle boek Carnet de cuisine - Eenvoudige recepten uit de Noordzee
Ruim 60 haalbare en originele vleesgerechten uit het kookschrift van drie-sterrenchef Geert Van Hecke, De Karmeliet
De toegankelijke recepten zijn ingewerkt in de schitterende foto´s van Philippe Debeerst, met een bijzonder sfeervol eindresultaat
De langverwachte opvolger van de bestseller Carnet de cuisine - Eenvoudige recepten uit de Noordzee
samen of apart
Numéro de l'annonce: m2103232963
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livresmiroir console in Maison & Meublesvélo dahon dans Vélos & Vélomoteurskingdom hearts in Consoles de jeu & Jeux vidéotrolley tafel dans Maison & Meublestopographie