Design with plant material, Marian Aaronson€ 12,00
Escoffier voor de keuken van nu
€ 13,00
Enlèvement
690depuis 4 oct.. '23, 14:30
Description
Escoffier voor de keuken van nu, Het Spectrum, vertaald door Wiebe Andringa, 1989, 112 blz. 16x21 cm, harde kaft met wikkelomslag, randjes geschonden
Inhoud:
Bouillons, sauzen, garnituren
150 recepten uit de Guide Culinaire die op heldere wijze en stap voor stap de kunst van het maken van sauzen en bouillons, de basis van de Franse kooktechniek uit de doeken doen...
Inhoud:
Bouillons, sauzen, garnituren
150 recepten uit de Guide Culinaire die op heldere wijze en stap voor stap de kunst van het maken van sauzen en bouillons, de basis van de Franse kooktechniek uit de doeken doen...
Numéro de l'annonce: m2029747846
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livrestariere occasionpneus daciadraadloze telefoon trioprisonnier dans Collectionstl 1000 dans Motos