Handboek voor de Perfecte Steak - Marcus Polman

€ 10,00
Enlèvement ou Envoi
280depuis 23 août. '23, 17:33
Partager via
ou

Caractéristiques

ÉtatUtilisé
Année (orig.)2011
AuteurMarcus Polman
Numéro de produit (ISBN)9789059564084

Description



Ondertitel: 25

Taal: Nederlands; Vlaams

Aantal pagina's: 144

Contributors: Ingrid van Koppenhagen; S. Osnabrugge

Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je dé perfecte steak? Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses van New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren van de beste runderrassen in de hooglanden van Schotland tot het volgen van een mini-slagerscursus uitbenen.

Hoe herken je een échte biefstuk? En hoe krijg je een perfect knapperig bruin korstje? Welk materiaal kun je het beste gebruiken stalen koekenpan, grillpan, steakmes? Wat is dry-aging? En hoe maak je zon ouderwets lekkere jus voor je biefstuk met wittebrood?

Behalve 33 recepten voor het creëren van de perfecte steak bevat dit boek een top-10 klassieke sauzen, de top-5 beroemdste biefstukken en hoe je die maakt en favoriete adresjes...
Numéro de l'annonce: m2014382616