Caractéristiques
État
Comme neuf
Caractéristiques
Cuisine saine
Description
Scoren aan tafel voetbalhelden over hun favorietye gerechten Felix Alen en Wim Casteleyn 200 blz
Lekker en gezond koken met voetbaliconen;;;Elf voetbaliconen, zoals Paul Van Himst, Vincent Kompany en Georges Leekens, vertellen over hun opvallendste eetgewoontes als stervoetballer. ;;;Topchef Felix Alen en Rode Duivel-kok Wim Casteleyn creëren als eerbetoon voor elke sporter een hedendaags, passend en gezond menu. ;;;Fotograaf Heikki Verdurme brengt de gezonde en lichte recepten treffend in beeld.;;;Met sappige anekdotes en interessante weetjes over het boeiende leven van sportlui In Scoren aan tafel vertellen elf voetbaliconen over hun eetgewoontes als profvoetballer. Wat aten ze voor de match? Was er een vast eetritueel voor de wedstrijd? Daarnaast polst auteur Johan Dhaene naar hun favoriete recepten: welk gerecht doet hen watertanden? Gewapend met deze informatie duiken chef Felix Alen en Rode Duivel-kok Wim Casteleyn vervolgens de keuken in. Ze creëren als eerbetoon aan elke voetballer telkens zes recepten, die zowel gezond als creatief zijn. 'Carpaccio van sint-jakobsvrucht, kreeft en pastasalade', 'terrine van krab met gerookte paling, bloemkool en groenekruidensaus' en 'flensjes met een panna cotta van woudvruchten': het zijn maar enkele voorbeelden uit het verrukkelijke aanbod. Foodfotograaf Heikki Verdurme brengt alle gerechten gedetailleerd in beeld.
Vaste prijs:4,50 Euro
Gewicht: 740 Gram
Lekker en gezond koken met voetbaliconen;;;Elf voetbaliconen, zoals Paul Van Himst, Vincent Kompany en Georges Leekens, vertellen over hun opvallendste eetgewoontes als stervoetballer. ;;;Topchef Felix Alen en Rode Duivel-kok Wim Casteleyn creëren als eerbetoon voor elke sporter een hedendaags, passend en gezond menu. ;;;Fotograaf Heikki Verdurme brengt de gezonde en lichte recepten treffend in beeld.;;;Met sappige anekdotes en interessante weetjes over het boeiende leven van sportlui In Scoren aan tafel vertellen elf voetbaliconen over hun eetgewoontes als profvoetballer. Wat aten ze voor de match? Was er een vast eetritueel voor de wedstrijd? Daarnaast polst auteur Johan Dhaene naar hun favoriete recepten: welk gerecht doet hen watertanden? Gewapend met deze informatie duiken chef Felix Alen en Rode Duivel-kok Wim Casteleyn vervolgens de keuken in. Ze creëren als eerbetoon aan elke voetballer telkens zes recepten, die zowel gezond als creatief zijn. 'Carpaccio van sint-jakobsvrucht, kreeft en pastasalade', 'terrine van krab met gerookte paling, bloemkool en groenekruidensaus' en 'flensjes met een panna cotta van woudvruchten': het zijn maar enkele voorbeelden uit het verrukkelijke aanbod. Foodfotograaf Heikki Verdurme brengt alle gerechten gedetailleerd in beeld.
Vaste prijs:4,50 Euro
Gewicht: 740 Gram
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Sint-Kruis
vu 65x
sauvegardé 0x
Depuis 2 août '23
Numéro de l'annonce: m2006552422
Mots-clés populaires
livre cuisine colruytla cuisine de a a zLivres de cuisinelivre de recettes de cuisinela cuisine de referencelivre cuisine ancienencyclopedie cuisinemarabout cuisinecuisine a donnerlivre cuisine colruytcuisine liegecuisine patisserielarousse cuisinecuisine italienneburnett dans Art | Peinture | Classiquedax jincheng dans Pièces de cyclomoteur | Généralikea chaise dans Chaises de jardinpanini stickers euro 2000 dans Autocollants & Imagesrenault dauphine dans Renaultcendrier vintage dans Articles de fumeurs, Briquets & Boîtes d'allumettesloterie dans Collections Autremeuble bruxelles dans Bureauxmercedes 190d dans Mercedes-Benzarmoire déquitation dans Vêtements d'équitation