Oude weegschaal Putzeys & Mélot€ 75,00
Alex Jackson - Provence
€ 20,00
Enlèvement ou Envoi
550depuis 21 nov.. '22, 14:04
Caractéristiques
Description
#food #provence #Frankrijk #culinair
Boek kan ook afgehaald worden in station Gent-Sint-Pieters of Brussel-Centraal.
Bekijk ook de andere - tientallen - diverse artikelen die ik verkoop.
Ondertitel: heerlijke seizoensgerechten uit Zuid-Frankrijk
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 256
De Provençaalse keuken is een van de meest populaire regiokeukens van Frankrijk. Uit de Provence komen prachtige producten door de ligging en het gunstige klimaat; producten van het land en uit de zee. Ook invloeden uit Italië en Noord-Afrika proef je terug in de typische gerechten uit de Provence.Met het kookboek 'Provence' kook je seizoensgebonden de lekkerste gerechten uit de streek. Vier de lente met tuinbonen en inktvis en papillote. Geniet van zomerse gerechten als rode mul gewikkeld in wijnbladeren of van de overbekende salade Niçoise. Proef de herfst en serveer gebakken paddenstoelen met persillade en serveer een taart van chocolade en hazelnoot met peer.Elk seizoen in dit kookboek wordt afgesloten met 'La Grande Bouffe'; een groots en meeslepend meergangenmenu: verras je tafelgenoten met het lekkerste wat de Provence te bieden heeft. Van aperitief tot de heerlijkste nagerechten...
Boek kan ook afgehaald worden in station Gent-Sint-Pieters of Brussel-Centraal.
Bekijk ook de andere - tientallen - diverse artikelen die ik verkoop.
Ondertitel: heerlijke seizoensgerechten uit Zuid-Frankrijk
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 256
De Provençaalse keuken is een van de meest populaire regiokeukens van Frankrijk. Uit de Provence komen prachtige producten door de ligging en het gunstige klimaat; producten van het land en uit de zee. Ook invloeden uit Italië en Noord-Afrika proef je terug in de typische gerechten uit de Provence.Met het kookboek 'Provence' kook je seizoensgebonden de lekkerste gerechten uit de streek. Vier de lente met tuinbonen en inktvis en papillote. Geniet van zomerse gerechten als rode mul gewikkeld in wijnbladeren of van de overbekende salade Niçoise. Proef de herfst en serveer gebakken paddenstoelen met persillade en serveer een taart van chocolade en hazelnoot met peer.Elk seizoen in dit kookboek wordt afgesloten met 'La Grande Bouffe'; een groots en meeslepend meergangenmenu: verras je tafelgenoten met het lekkerste wat de Provence te bieden heeft. Van aperitief tot de heerlijkste nagerechten...
Numéro de l'annonce: m1912917625
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livrespuppy cockerchaussures hogan dans Enfants & Bébésporsche 996 dans Autosvelo vintage dans Sports & Fitnessnaim muso