Boek : "Sergio Thuis".

€ 2,00
Enlèvement ou Envoi
Verzenden vanaf € 3,99
230depuis 26 sept.. '21, 15:35
Partager via
ou

Caractéristiques

TypePlat principal

Description

Boek : "Sergio Thuis".

Dit boek is een verzameling van recepten van Sergio Herman, chef-kok van restaurant 'Oud-Sluis'.

Deze recepten zijn niet ingewikkeld en kan je in de week of in het weekend voor de famiie klaarmaken, aangevuld met adressen en tips van lekkere lokale producten en restaurants.

Elke dag samen eten met de familie geeft broodnodige rust !!!

Inhoud :

Voorgerechten

Amandelcreme met gemarineerde tomaatjes en krokant sesam-lijnzaadbrood.
Boterham met maatje, gepekelde en zoete ui, en zure room met dille.
Butternut-soep met gember, sjalot en chiliolie.
Carpaccio van maatjesharing met aardappelsalade en granaatappelvinaigrette.
Ceviche van makreel.
Gebakken risotto met ingelegde zalm, groene pepercreme en jonge kruiden.
Gemarineerde kabeljauwlamellen met venkel en artisjok.
Gemarineerde rauwe langoustine met radijsjes en gelakt buikspek.
Gemarineerde sardines met rauwe ratatouille.
Gemarineerde sint-jakobsvruchten met salade van kervel- en peterseliewortel, postelein en Granny Smith.
Linguine met Zeeuwse kokkeltjes, geroosterde trostomaatjes en pecorino.
Mosselen met creme van aardpeer, aardpeercrunch en aardpeerchip.
Risotto met kruiden, parmezaanmelk en peterselieolie.
Salade caprese met ansjovis.
Salade van reepjes pladijs, jonge slaharten, pompoen en walnoot.
Sergio's Griekse salade.

Hoofdgerechten

BBQ merguez met couscous, kikkererwt en kwark met chermoula.
Bouillabaisse.
Cannelloni met spinazie, Parmezaanse kaas, buikspek en hazelnootroom.
Chili con carne met toast en kwark.
Couscous van rauwe gemarineerde bloemkool met tuinboontjes en king krab.
Gebakken rog met spitskool en Zeebrugse garnaaltjes.
Gegrilde zeetong met stoemp van savooikool, gemarineerde meiknol en Zeebrugse garnalen.
Hartige pannenkoek met parmaham en vacherin.
Jasmijnrijst met kort gebakken runderentrecote 'Chinese style'.
Kort gegrilde zeebaars met witte asperges en vierge van tomaat.
Mosselen met witte wijn.
Rog met aromaten in papillot met gekonfijte citroen.
Smeuige crème van jonge doperwtjes met oosterscheldekreeft en muntolie.
Stamppot met savooi en rookworst.
Stamppot Parmentier met kalfswang 96 Sukade met rode bietjes en gebakken aardappelen.
Teriyaki van zalm en shiitake met licht pikante zeewiersalade.
Tongschar met zoetzure broccoli en kruidig gepoft aardappeltje.
Witte asperges met langoustine, brioche, jonge aardappeltjes en bakjus met citroen.
Zwezerik met pompoencreme, salade van pompoen en jus van cabernet-sauvignonazijn.

Nagerecht

Bolletjes van amandelspijs met amandelkrokant, limoen, zoethoutijs en vers zoethout.
Hazelnootrotsjes met rice poppers en zeezout.
Speculaascreme met sorbet van mandarijn en specerijenolie.
Zoete pannenkoek met hangop van yoghurt en tropische vruchten.

Dit boek is een eerste druk uit 2010 en is in goede staat.  Geen losse pagina's, geen plooien in pagina's, niets in geschreven.  Rug in goede staat.

Hardcover.

Afmetingen : lengte : 20.8 cm, breedte : 15.5 cm en dikte : 1.4 cm. Gewicht : 413 gram. Aantal pagina's : 126.

Dit boek werd meer dan een week geleden, verpakt in een plastic zak om een eventuele toekomstige besmetting door het Corona virus te voorkomen. Het Corona virus overleeft maximaal 3 tot 4 dagen op papier of karton. Deze verpakking wordt niet meer geopend. U ontvangt het boek alzo verpakt. Samen bestrijden we Corona.

Verzendingskosten ten laste van de koper en deze bedragen minimum 6.00 euro voor verzending naar uw thuisadres in België. Verzending naar een afhaalpunt is ook mogelijk en kost minimum 5.00 euro. Goederen reizen op risico van de koper.
Numéro de l'annonce: m1754024833