De 44 beste gedichten van de Herman de Coninckprijs 2021À débattre
Puur Provence - Wout Bru
€ 12,50
Enlèvement ou Envoi
800depuis 21 juill.. '21, 10:29
Description
Puur Provence
Wout Bru
verrassende gerechten uit de keuken van Wout Bru
BOEK IS NIEUW
Wout Bru beproefde zijn geluk i de Provence en kreeg er twee Michelin-sterren. Lichte en creatieve recepten, haalbaar voor elke hobbykok Met interessante productinformatie Sfeervol in beeld gebracht door foodfotograaf Kris Vlegels.
De Provence heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht, maar dat ligt sinds kort niet alleen meer aan de zon, de kleuren, of het tikken van de pétanqueballen. In een klein dorp aan de glooiingen van de Alpilles bevindt zich Le Bistrot d'Eygalières, het restaurant van de Belgen Wout en Suzy Bru. Het leven Chez Bru is opvallend modern, met een trendy, lichte en pure keuken die het restaurant intussen al twee Michelinsterren opleverde.
En de Provence in dit verhaal? Die proef je in de olijfolie, in het lamsvlees, in de truffels en de zondoorstoofde tomaten. De keuken van Wout Bru staat bol van de smaak. Bru kookt op het ritme van de seizoenen, met producten en ingrediënten die in dit boek worden uitgelegd. Met de meer dan veertig verschillende recepten kun je zelf aan de slag. Als de zon een beetje mee wil...
(verzending België inbegrepen – verzending EU-landen + € 3,50)
Wout Bru
verrassende gerechten uit de keuken van Wout Bru
BOEK IS NIEUW
Wout Bru beproefde zijn geluk i de Provence en kreeg er twee Michelin-sterren. Lichte en creatieve recepten, haalbaar voor elke hobbykok Met interessante productinformatie Sfeervol in beeld gebracht door foodfotograaf Kris Vlegels.
De Provence heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht, maar dat ligt sinds kort niet alleen meer aan de zon, de kleuren, of het tikken van de pétanqueballen. In een klein dorp aan de glooiingen van de Alpilles bevindt zich Le Bistrot d'Eygalières, het restaurant van de Belgen Wout en Suzy Bru. Het leven Chez Bru is opvallend modern, met een trendy, lichte en pure keuken die het restaurant intussen al twee Michelinsterren opleverde.
En de Provence in dit verhaal? Die proef je in de olijfolie, in het lamsvlees, in de truffels en de zondoorstoofde tomaten. De keuken van Wout Bru staat bol van de smaak. Bru kookt op het ritme van de seizoenen, met producten en ingrediënten die in dit boek worden uitgelegd. Met de meer dan veertig verschillende recepten kun je zelf aan de slag. Als de zon een beetje mee wil...
(verzending België inbegrepen – verzending EU-landen + € 3,50)
Numéro de l'annonce: m1729646355
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livresbrixton 125intex dans Jardin & Terrassechaise pericleshofner basskubota moteur