Sergio kookt van oester tot zeetong -Deel 3-

€ 12,00
Enlèvement ou Envoi
280depuis 24 nov.. '20, 20:53
Partager via
ou

Caractéristiques

ÉtatUtilisé

Description

Derde en laatste deel met recepten van de chef-kok van drie Michelinsterrenrestaurant Oud Sluis in Zeeland. Ook hier vergast hij de lezer weer op zijn culinaire en zeer bijzondere gerechten. De onderwerpen zijn ditmaal o.a. yoghurt, paddenstoelen, zeetong en ui. Overal geeft hij naast de recepten diverse, ook wat onbekendere wetenswaardigheden en achtergrondfeitjes. Verder worden een paar zeevruchten besproken: Sint-Jakobsschelpen, oesters en de in de rest van Nederland (nog) niet echt bekende, maar o zo lekkere scheermesschelpen. Maar welk ingrediënt hij ook aansnijdt, zijn toon is altijd bevlogen en de foto's van de gerechten laten zien hoe mooi een schotel kan zijn als aan de opmaak veel aandacht wordt besteed. Geen volledige culinaire encyclopedie, maar daarentegen wel een bijzondere bron van inspiratie voor gevorderde hobbykoks.

110 pagina's. Boek als nieuw. Hardcover gebonden met leeslint.

Verzending met bpost vanaf 4,70 euro (van 0 tot 5 kg)
Ophaling is ook mogelijk(Regio Antwerpen)

Conditie: Gebruikt
ISBN: 978 94 90028 35 0
Titel: Sergio kookt van oester tot zeetong -Deel 3-
Auteur: Sergio Herman
Druk: Minestrone Culinaire Uitgeverij 2011
Cover: Hardcover zonder stofomslag
Taal: Nederlands
Levering: Ophalen, Verzenden
Numéro de l'annonce: m1631897381