Sergio kookt- Deel 1: Van aardappel tot fazant-

€ 12,00
Enlèvement ou Envoi
280depuis 24 nov.. '20, 20:20
Partager via
ou

Caractéristiques

ÉtatUtilisé

Description

Eerste van een driedelige serie van de chef-kok van het drie Michelinsterrenrestaurant Oud Sluis in Zeeland, dat in 2011 werd uitgeroepen tot beste restaurant van Nederland. In alfabetische volgorde bespreekt hij een aantal van zijn favoriete recepten. Naast deze vaak zeer bijzondere en verfijnde gerechten geeft hij veel wetenswaardigheden over eventuele soorten en rassen van groente en fruit, maar ook tips met betrekking tot aankoop van wild. Hij maakt hier en daar bovendien gebruik van niet meteen voor de hand liggende ingrediënten uit de natuur, die toch vaak in de directe omgeving te vinden zijn, zoals Oost-Indische kers en zuring. Verder ontdekt men al lezend dat elk onderwerp (hier dertien in totaal) vaak nieuwe en verrassende bereidingswijzen en combinaties onthult, bv. snert met meiknol en croutons. Haast is hier uit den boze, want zoals het een topkok betaamt moet je de nodige tijd, zorg en liefde besteden aan het creëren van de schotels.

111 pagina's. Boek als nieuw. Hardcover gebonden met leeslint.

Verzending met bpost vanaf 4,5 euro (van 0 tot 5 kg)
Ophaling is ook mogelijk(Regio Antwerpen)

Conditie: Gebruikt
ISBN: 978 94 90028 33 6
Titel: Sergio kookt- Deel 1: Van aardappel tot fazant
Auteur: Sergio Herman/Marc Declercq
Druk: Minestrone 2011
Cover: Hardcover zonder stofomslag
Taal: Nederlands
Levering: Ophalen, Verzenden
Numéro de l'annonce: m1631875908