Praktisch handboek voor brood-en banketbakker

€ 35,00
Enlèvement ou Envoi
581depuis 31 juill.. '19, 13:27
Partager via
ou

Caractéristiques

ÉtatUtilisé
TypeGâteau, Tarte, Pâtisserie et Desserts

Description

Practisch handboek voor brood-en banketbakker, uitg. Mij, 4e herziene druk 1954? (is me niet duidelijk) 327 blz. 20x26 cm, linnen kaft met vlekjes, kleur af en kleine scheur in rug, schutbladen zijn vergeeld en veel blz. hebben vlekjes (oud boek)
Inhoud:
Door G.Buisman, leraar bakerij en A.Scholten
Het bleken van bloem
Vetgehalte
Roombroodjes
Zachte pain de luxe
Koffiebroodjes
Zeeuwse rotjes
Geboterde toast
Ronde spritsjes
Kattentongen
Oublie's enz...
Kenmerken: Soort boek: Hardcover, Staat: Gebruikt, Kopen in Gent
Numéro de l'annonce: m1440324378