Caractéristiques
Auteur
F. Deldaere
Conditie
Zo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)
9789020985290
Jaar (oorspr.)
2009
Description
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Bestel direct op onze website!
Titel: Basic Brood
Auteur: F. Deldaere
ISBN: 9789020985290
Conditie: Als nieuw
Overheerlijk ovenvers;;;Wat zijn de basisregels om brood en bakkerijproducten te maken? Hoe bak ik brioches, croissants of suikerbrood? Hoe bereid ik hartige broodjes zoals spek- of kruidenbroodjes, salamiolijvenbroodjes?;;;Broodexpert Frank Deldaele zorgt voor heldere recepturen, geschikt voor elke hobbykok en geeft praktische tips bij elk recept.;;;Met duidelijke stap-voor-stapfoto's bij elk bakkerijproduct en beelden van het eindresultaat om in te bijten;;;De nieuwste telg in de succesreeks Basic van Lannoo Versgebakken broodjes verspreiden een heerlijke, onweerstaanbare geur, maar hoe begin je eraan? Wat zijn de basisregels om brood en bakkerijproducten te maken? Hoe kan ik zelf croissants, suikerbrood of brioches maken? Hoe bereid ik hartige broodjes zoals spek- of kruidenbroodjes, salami-olijvenbroodjes? Broodexpert Frank Deldaele zorgt voor glasheldere recepturen, geschikt voor elke hobbykok en geeft praktische tips bij elk recept. Fotograaf Lennert Deprettere zorgt voor de duidelijke stap-voor-stapfoto's bij elk recept en beelden van het eindresultaat om in te bijten.
Bestel direct op onze website!
Titel: Basic Brood
Auteur: F. Deldaere
ISBN: 9789020985290
Conditie: Als nieuw
Overheerlijk ovenvers;;;Wat zijn de basisregels om brood en bakkerijproducten te maken? Hoe bak ik brioches, croissants of suikerbrood? Hoe bereid ik hartige broodjes zoals spek- of kruidenbroodjes, salamiolijvenbroodjes?;;;Broodexpert Frank Deldaele zorgt voor heldere recepturen, geschikt voor elke hobbykok en geeft praktische tips bij elk recept.;;;Met duidelijke stap-voor-stapfoto's bij elk bakkerijproduct en beelden van het eindresultaat om in te bijten;;;De nieuwste telg in de succesreeks Basic van Lannoo Versgebakken broodjes verspreiden een heerlijke, onweerstaanbare geur, maar hoe begin je eraan? Wat zijn de basisregels om brood en bakkerijproducten te maken? Hoe kan ik zelf croissants, suikerbrood of brioches maken? Hoe bereid ik hartige broodjes zoals spek- of kruidenbroodjes, salami-olijvenbroodjes? Broodexpert Frank Deldaele zorgt voor glasheldere recepturen, geschikt voor elke hobbykok en geeft praktische tips bij elk recept. Fotograaf Lennert Deprettere zorgt voor de duidelijke stap-voor-stapfoto's bij elk recept en beelden van het eindresultaat om in te bijten.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.be...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Livre dans toute la Belgique
vu 8x
sauvegardé 0x
Depuis 28 sept. '25
Numéro de l'annonce: a154948160
Mots-clés populaires
livre cuisine colruytla cuisine de a a zLivres de cuisinelivre de recettes de cuisinela cuisine de referencelivre cuisine ancienencyclopedie cuisinemarabout cuisinecuisine a donnerlivre cuisine colruytcuisine liegecuisine patisserielarousse cuisinecuisine italiennepneu hiver vw up dans Pneus & Jantesford taunus 12 m dans Fordtrabant 601 dans Modes d'emploi & Notices d'utilisationcoupoles dans Vitres, Châssis & Fenêtrescasseroles pour induction dans Cuisine | Casseroles & Poêlesantieke poort dans Portes de jardinford focus active dans Forditek elektrische fiets dans Vélos électriquesjantes quad raptor dans Quads & Trikesmeuble de bar dans Tabourets de bar