Caractéristiques
Conditie
Zo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)
9789048309627
Jaar (oorspr.)
2014
Description
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Bestel direct op onze website!
Titel: Het GQ mannenkookboek
ISBN: 9789048309627
Conditie: Als nieuw
GQ is een toonaangevend Engels magazine, waarvan de naam gelijkstaat aan stijl. Alle recepten uit dit kookboek zijn afkomstig uit GQ en bedoeld voor mannen met een onderscheidende smaak.In dit boek staan recepten van de beste Britse restaurants, geselecteerd door topkoks, plus vele tips en technieken. Het is een onmisbare leidraad voor enthousiaste amateurkoks die altijd op zoek zijn naar goed voedsel en goede ingrediënten voor onovertroffen maaltijden.Paul Henderson werkt al meer dan tien jaar als redacteur bij GQ. Hij is verantwoordelijk voor de onderwerpen sport, auto's, eten en drank. Tijdens zijn loopbaan heeft hij vele grote namen in de culinaire wereld geïnterviewd, van Gordon Ramsay en Heston Blumenthal tot Rick Stein en Raymond Blanc. Hij schreef diverse omslagartikelen voor GQ en publiceerde onder andere in de Guardian, de Telegraph en The Spectator. En hoewel hij in de keuken van aanpakken weet, zit hij veel liever aan de eettafel.Met bijdragen van toonaangevende chef-koks en culinair auteurs, onder wie:Jason Atherton, Raymond Blanc, Heston Blumenthal, Fergus Henderson, Giorgio Locatelli, Yotam Ottolenghi, Oliver Peyton, Gordon Ramsay, Mark Hix, Michel Roux jr., Marcus Wareing en Bryn Williams.
Bestel direct op onze website!
Titel: Het GQ mannenkookboek
ISBN: 9789048309627
Conditie: Als nieuw
GQ is een toonaangevend Engels magazine, waarvan de naam gelijkstaat aan stijl. Alle recepten uit dit kookboek zijn afkomstig uit GQ en bedoeld voor mannen met een onderscheidende smaak.In dit boek staan recepten van de beste Britse restaurants, geselecteerd door topkoks, plus vele tips en technieken. Het is een onmisbare leidraad voor enthousiaste amateurkoks die altijd op zoek zijn naar goed voedsel en goede ingrediënten voor onovertroffen maaltijden.Paul Henderson werkt al meer dan tien jaar als redacteur bij GQ. Hij is verantwoordelijk voor de onderwerpen sport, auto's, eten en drank. Tijdens zijn loopbaan heeft hij vele grote namen in de culinaire wereld geïnterviewd, van Gordon Ramsay en Heston Blumenthal tot Rick Stein en Raymond Blanc. Hij schreef diverse omslagartikelen voor GQ en publiceerde onder andere in de Guardian, de Telegraph en The Spectator. En hoewel hij in de keuken van aanpakken weet, zit hij veel liever aan de eettafel.Met bijdragen van toonaangevende chef-koks en culinair auteurs, onder wie:Jason Atherton, Raymond Blanc, Heston Blumenthal, Fergus Henderson, Giorgio Locatelli, Yotam Ottolenghi, Oliver Peyton, Gordon Ramsay, Mark Hix, Michel Roux jr., Marcus Wareing en Bryn Williams.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nl...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Livre dans toute la Belgique
vu 1x
sauvegardé 0x
Depuis 17 sept. '25
Numéro de l'annonce: a154499680
Mots-clés populaires
livre cuisine colruytla cuisine de a a zLivres de cuisinelivre de recettes de cuisinela cuisine de referencelivre cuisine ancienencyclopedie cuisinemarabout cuisinecuisine a donnerlivre cuisine colruythet spaarzame kookboekcuisine liegecuisine patisserielarousse cuisine4x4 mitsubishi pajero dans Mitsubishimaison a louer frasnes dans Maisons à louerrenault clio break essence dans Renaultporte bmw x3 dans Carrosserie & Tôleriemoto guzzi 500 dans Pièces | Autrejantes rs5 dans Pneus & Janteschambre froide frigo dans Réfrigérateurs & Frigossupport valises dans Accessoires | Valises & Sacstapis skoda octavia dans Tapis de voituresalle manger noir dans Chaises