Je taime si fort 9782803445059€ 13,90
Deeg 9789059562295
€ 58,80
Envoi
00depuis 17 avr.. '24, 06:22
Caractéristiques
AuteurR. Bertinet
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789059562295
Description
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Deeg
Auteur: R. Bertinet
ISBN: 9789059562295
Conditie: Goed
In dit boek rekent Richard Bertinet af met de mythe dat brood bakken moeilijk, ingewikkeld en tijdrovend is, en niet in te passen is in ons jachtige bestaan. Hij laat zien dat het bakken van eenvoudig brood tijdens de voorbereidingen van de maaltijd in feite net zo gemakkelijk en vanzelfsprekend kan zijn als het opentrekken van een fles wijn.
In Deeg vormen vijf basisdeegsoorten het uitgangspunt voor allerlei heerlijke en bijzondere broden en broodjes. Zo vormt wit deeg de basis voor broodstengels met olijven, kruiden en pecorino en pittige Marokkaanse broodjes; maak je met het olijfoliedeeg focaccia met grof zout en rozemarijn of zelfs een soepkom van brood. Van bruinbrooddeeg worden maanzaadsterren of abrikozen-haverbrood gemaakt; van roggedeeg het rode-uienbrood met spek; en zoet deeg is de basis voor spannend sinaasappelbrood met munt... de mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd.
Ontdek de wereld van deeg via deze fraaie collectie eenvoudige broden, oogverblindend in beeld gebracht door Jean Cazals. Op de bijgevoegde DVD toont Richard in 30 minuten de eenvoudige technieken om brood te maken.
Titel: Deeg
Auteur: R. Bertinet
ISBN: 9789059562295
Conditie: Goed
In dit boek rekent Richard Bertinet af met de mythe dat brood bakken moeilijk, ingewikkeld en tijdrovend is, en niet in te passen is in ons jachtige bestaan. Hij laat zien dat het bakken van eenvoudig brood tijdens de voorbereidingen van de maaltijd in feite net zo gemakkelijk en vanzelfsprekend kan zijn als het opentrekken van een fles wijn.
In Deeg vormen vijf basisdeegsoorten het uitgangspunt voor allerlei heerlijke en bijzondere broden en broodjes. Zo vormt wit deeg de basis voor broodstengels met olijven, kruiden en pecorino en pittige Marokkaanse broodjes; maak je met het olijfoliedeeg focaccia met grof zout en rozemarijn of zelfs een soepkom van brood. Van bruinbrooddeeg worden maanzaadsterren of abrikozen-haverbrood gemaakt; van roggedeeg het rode-uienbrood met spek; en zoet deeg is de basis voor spannend sinaasappelbrood met munt... de mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd.
Ontdek de wereld van deeg via deze fraaie collectie eenvoudige broden, oogverblindend in beeld gebracht door Jean Cazals. Op de bijgevoegde DVD toont Richard in 30 minuten de eenvoudige technieken om brood te maken.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlNuméro de l'annonce: a138307524
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livreshachoir electrique dans Electroménagerkef speakersschaalmodellen mercedeshuracan in Autostintin 1948