Zeesterren Nederland 9789058561626

€ 5,45
Envoi
Envoi pour € 2,95
00depuis 1 mars. '24, 06:21
Partager via
ou

Caractéristiques

AuteurSonja van de Rhoer, N.v.t.
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789058561626

Description

BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.

Titel: Zeesterren Nederland
Auteur: Sonja van de Rhoer, N.v.t.
ISBN: 9789058561626
Conditie: Als nieuw

Een heerlijk visboek met vijf professionele topchefs uit Nederland.
Als geen ander Europees land heeft Nederland een speciale band met water en zee en als dusdanig heeft de visvangst er van oudsher een belangrijke rol gespeeld. Vis is onlosmakelijk met de Nederlander verbonden.
Vis wint de laatste jaren als voedingselement steeds meer terrein en adepten in debatten over gezonde vetten en gezonde voeding. Ook op gastronomisch vlak is er een groeiende interesse voor vis en krijgt het de erkenning die het verdient. Niet alleen de dure en feestelijke vissoorten, maar evenzeer eenvoudige vissen bekend uit de traditionele huiselijke keuken worden tegenwoordig tot gastronomische pareltjes omgetoverd door culinaire grootheden in binnen- en buitenland. Vis is puur, eerlijk en heerlijk.
Vijf professionele topchefs – allen met één Michelinster bekroond – in de nabijheid van de Nederlandse kustlijn, lieten zich eveneens door deze uitdaging bekoren en brengen tien schitterende recepten op basis van Noordzeevis. Thorvald de Winter (Apicius, Castricum), Marcel van der Kleijn (Calla’s, Den Haag), Ronald Voogel en Roland Veldhuijzen (Chapeau!, Bloemendaal), Wilco Berends (Merlet, Schoorl) en Fred Mustert (Vilette, Rotterdam) geven hun visie over Noordzeevis – door Sonja van de Rhoer in een vlotte interviewtekst gegoten – en verklappen een aantal van hun succesrijke recepten.
Ze presenteren elk een oogstrelende bereiding met een persoonlijke touch van tong, tarbot, langoustines en sint-jakobsschelpen. Daarnaast krijgt u van elke chef nog een verrassend soepje dat uw smaakpapillen zeker niet onberoerd laat en vier sublieme visgerechten waarvoor de chef zich laat inspireren door het rijke aanbod van de Noordzee.
Food- en reportagefotografie van Stephane Verheye en Olivier Chenoix illustreren deze verrukkelijke gerechten en deze vijf tophuizen op een ongeëvenaarde wijze. In dit boek vindt elke fijnproever zijn gading. ‘Zeesterren Nederland’ is een garantie voor een lekkere vangst, om duimen en vingers bij af te likken.

Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:

  • Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
  • Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
  • We checken alle boeken eigenhandig
  • Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
  • 30 dagen retourgarantie


Numéro de l'annonce: a137370091