De verzonken jongen 9789046704974€ 15,90
Back to basics 9789000343195
€ 7,00
Envoi
Envoi pour € 2,95
30depuis 27 janv.. '24, 06:23
Caractéristiques
AuteurJacob-Jan Boerma, Sacha de Boer
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789000343195
Description
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Back to basics
Auteur: Jacob-Jan Boerma, Sacha de Boer
ISBN: 9789000343195
Conditie: Redelijk
Vervolg op succesvol Down to earth
In Back to basics, het vervolg op het succesvolle kookboek Down to earth, spelen de 'gewone' superfoods zoals groente, noten, vette vis, bessen, kruiden & specerijen, granen en chocolade de hoofdrol. Jacob-Jan Boerma, de beste chef van Nederland, gaat op zoek naar ingrediënten die een positieve invloed hebben op de gezondheid. Geen exotische superfoods uit verre landen, maar makkelijk verkrijgbare, bekende producten, zoveel mogelijk uit de buurt. Hij ontwikkelt heerlijke en eenvoudige recepten met deze ingrediënten, en zorgt zo voor een zeer gevarieerd aanbod aan supergezond, maar vooral superlekker eten! Voor elke dag, voor elk eetmoment. Sacha de Boer brengt deze zoektocht in beeld. Naast de prachtig opgemaakte borden fotografeert ze het plezier van samen tafelen met vrienden, gezellige lunches, borrels en nog veel meer!
Sacha de Boer is bekend van het NOS journaal. Ze fotografeert sinds haar zevende. Ze is aangesloten bij Beeldagent, een exclusief fotobureau van een aantal gerenommeerde fotografen. Chefkok Jacob-Jan Boerma opende in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. November 2013 ontving hij een derde Michelinster. Zijn keuken kenmerkt zich door het gebruik van onder andere groenten uit eigen tuin en producten uit de regio.
Titel: Back to basics
Auteur: Jacob-Jan Boerma, Sacha de Boer
ISBN: 9789000343195
Conditie: Redelijk
Vervolg op succesvol Down to earth
In Back to basics, het vervolg op het succesvolle kookboek Down to earth, spelen de 'gewone' superfoods zoals groente, noten, vette vis, bessen, kruiden & specerijen, granen en chocolade de hoofdrol. Jacob-Jan Boerma, de beste chef van Nederland, gaat op zoek naar ingrediënten die een positieve invloed hebben op de gezondheid. Geen exotische superfoods uit verre landen, maar makkelijk verkrijgbare, bekende producten, zoveel mogelijk uit de buurt. Hij ontwikkelt heerlijke en eenvoudige recepten met deze ingrediënten, en zorgt zo voor een zeer gevarieerd aanbod aan supergezond, maar vooral superlekker eten! Voor elke dag, voor elk eetmoment. Sacha de Boer brengt deze zoektocht in beeld. Naast de prachtig opgemaakte borden fotografeert ze het plezier van samen tafelen met vrienden, gezellige lunches, borrels en nog veel meer!
Sacha de Boer is bekend van het NOS journaal. Ze fotografeert sinds haar zevende. Ze is aangesloten bij Beeldagent, een exclusief fotobureau van een aantal gerenommeerde fotografen. Chefkok Jacob-Jan Boerma opende in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. November 2013 ontving hij een derde Michelinster. Zijn keuken kenmerkt zich door het gebruik van onder andere groenten uit eigen tuin en producten uit de regio.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlNuméro de l'annonce: a136735533
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livresopel astra ecoflex dans Autospanini pro league 2021yonex dans Sports & Fitnesskot à vendre dans Immoappareil a croque monsieur