Encyclopedie van de mythologie 9789043908832€ 4,75
De smaken van Bretagne 9789044319897
€ 5,00
Envoi
Envoi pour € 2,95
40depuis 12 déc.. '23, 17:16
Caractéristiques
AuteurAnouck Schuyesmans, Joris Delanghe
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789044319897
Description
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: De smaken van Bretagne
Auteur: Anouck Schuyesmans, Joris Delanghe
ISBN: 9789044319897
Conditie: Als nieuw
De Bretoense keuken biedt veel meer dan alleen maar de overbekende hartige pannenkoeken met cider en oesters. In deze receptengids worden de vele smaken van Bretagne onthuld. Van confituren en compotes tot smaakvolle visgerechten en stoofpotten, de Bretoense keuken is vooral een eerlijke en gevarieerde keuken. Salade met everzwijnpaté, goudbrasem met getomateerde persillade, fazant à la Bretonne, het zijn maar enkele van de tientallen recepten die op eenvoudige wijze te bereiden zijn.Anouck Schuyesmans en Joris De Langhe waren jarenlang werkzaam in de keuken van het bekende Antwerpse restaurant De 14 smaken van de Midi. Eerder stelden ze het succesvolle bijbeltje van de Zuid-Franse keuken, De smaken van de Midi, samen. Inmiddels runnen ze het gastenhuis La maison blanche aux volets bleus in Bretagne. Met De smaken van Bretagne brengen ze een prachtig recepten- en sfeerboek over de nog goeddeels onontdekte Bretoense keuken.
Titel: De smaken van Bretagne
Auteur: Anouck Schuyesmans, Joris Delanghe
ISBN: 9789044319897
Conditie: Als nieuw
De Bretoense keuken biedt veel meer dan alleen maar de overbekende hartige pannenkoeken met cider en oesters. In deze receptengids worden de vele smaken van Bretagne onthuld. Van confituren en compotes tot smaakvolle visgerechten en stoofpotten, de Bretoense keuken is vooral een eerlijke en gevarieerde keuken. Salade met everzwijnpaté, goudbrasem met getomateerde persillade, fazant à la Bretonne, het zijn maar enkele van de tientallen recepten die op eenvoudige wijze te bereiden zijn.Anouck Schuyesmans en Joris De Langhe waren jarenlang werkzaam in de keuken van het bekende Antwerpse restaurant De 14 smaken van de Midi. Eerder stelden ze het succesvolle bijbeltje van de Zuid-Franse keuken, De smaken van de Midi, samen. Inmiddels runnen ze het gastenhuis La maison blanche aux volets bleus in Bretagne. Met De smaken van Bretagne brengen ze een prachtig recepten- en sfeerboek over de nog goeddeels onontdekte Bretoense keuken.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlNuméro de l'annonce: a135891599
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livresgolf 5 hayon dans Autos : Pièces & Accessoiresmaroc dans Bijoux, Sacs & Beautéamd radeon rx 6800winterslagpolieren auto