94 nederl. Snoecks 9789053490907€ 7,00
CHEFS AAN BAKBOORD 9789401417594
€ 4,75
Envoi
Envoi pour € 2,95
111depuis 4 mai. '23, 22:28
Caractéristiques
AuteurMarc Declercq
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789401417594
Description
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: CHEFS AAN BAKBOORD
Auteur: Marc Declercq
ISBN: 9789401417594
Conditie: Goed
Originele opvolger van 'Chefs op hete kolen' Barbecueën is nog nooit zo populair geweest. De tijd dat enkel worstjes, ribbetjes en kippenboutjes op de grill belandden, is stilaan voorbij. BBQ'en betekent ook verfijnd koken op gastronomisch niveau. De vier 'chefs' in dit boek nemen dat heel letterlijk. Ze maken de lekkerste gerechten met behulp van de BBQ. Zowel voor de absolute beginner als voor de doorgewinterde grillmeester. Gemakkelijk of iets moeilijker. Het wordt een echt culinair feest! Felix Alen en zijn trouwe chef Roland van Koeckhoven zijn de sterkhouders in dit vierde BBQ-boek uit de veelgeprezen reeks van Lannoo. Felix is de uitvinder van de culinaire barbecue. Veel professionele chefs leerden bij hem de fijne kneepjes van het barbecueën. In dit boek geeft hij zijn beste recepten en tal van tips en trucjes voor de perfecte barbecue. Gene Bervoets is vooral bekend als acteur in theater- en filmproducties. Maar naast zijn acteerwerk is hij ook een groot gastronoom. Hij kookt graag en vindt het vanzelfsprekend dat er enkel goede producten op tafel komen. Hij gebruikt de BBQ als aanvulling op zijn gerechten, die hij in de keuken verder afwerkt. Kurt Dekoninck maakte van barbecueën zijn vak en veroverde intussen al 48 podiumplaatsen op Belgische en internationale kampioenschappen. Hij is bovendien een vaste gast op de BBQ-competities in de Amerikaanse staat Tennessee. Hij laat zich graag inspireren door Amerikaanse grillbereidingen. Zijn beste gerechten beschrijft hij in dit boek. Frédéric Van Tricht leidt samen met zijn vader Kaasaffineurs Michel Van Tricht en Zoon. Ze leveren uitgelezen en zorgvuldig gerijpte kazen aan toprestaurants en gespecialiseerde winkels in de Benelux. In dit boek illustreert hij dat je ook met kaas heel verfijnde barbecuegerechten kunt maken.
Titel: CHEFS AAN BAKBOORD
Auteur: Marc Declercq
ISBN: 9789401417594
Conditie: Goed
Originele opvolger van 'Chefs op hete kolen' Barbecueën is nog nooit zo populair geweest. De tijd dat enkel worstjes, ribbetjes en kippenboutjes op de grill belandden, is stilaan voorbij. BBQ'en betekent ook verfijnd koken op gastronomisch niveau. De vier 'chefs' in dit boek nemen dat heel letterlijk. Ze maken de lekkerste gerechten met behulp van de BBQ. Zowel voor de absolute beginner als voor de doorgewinterde grillmeester. Gemakkelijk of iets moeilijker. Het wordt een echt culinair feest! Felix Alen en zijn trouwe chef Roland van Koeckhoven zijn de sterkhouders in dit vierde BBQ-boek uit de veelgeprezen reeks van Lannoo. Felix is de uitvinder van de culinaire barbecue. Veel professionele chefs leerden bij hem de fijne kneepjes van het barbecueën. In dit boek geeft hij zijn beste recepten en tal van tips en trucjes voor de perfecte barbecue. Gene Bervoets is vooral bekend als acteur in theater- en filmproducties. Maar naast zijn acteerwerk is hij ook een groot gastronoom. Hij kookt graag en vindt het vanzelfsprekend dat er enkel goede producten op tafel komen. Hij gebruikt de BBQ als aanvulling op zijn gerechten, die hij in de keuken verder afwerkt. Kurt Dekoninck maakte van barbecueën zijn vak en veroverde intussen al 48 podiumplaatsen op Belgische en internationale kampioenschappen. Hij is bovendien een vaste gast op de BBQ-competities in de Amerikaanse staat Tennessee. Hij laat zich graag inspireren door Amerikaanse grillbereidingen. Zijn beste gerechten beschrijft hij in dit boek. Frédéric Van Tricht leidt samen met zijn vader Kaasaffineurs Michel Van Tricht en Zoon. Ze leveren uitgelezen en zorgvuldig gerijpte kazen aan toprestaurants en gespecialiseerde winkels in de Benelux. In dit boek illustreert hij dat je ook met kaas heel verfijnde barbecuegerechten kunt maken.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlNuméro de l'annonce: a124326131
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livresvente de fer d'occasionbasse gaucher dans Musique & Instrumentsfenetre pvc blanc dans Bricolage & Constructionnoire in Electroménagertuyaux chauffage in Bricolage & Construction