Encyclopedie van de mythologie 9789043908832€ 4,75
Het Geheim Van De Chefs 9789022959411
€ 5,00
Envoi
Envoi pour € 2,95
00depuis 4 avr.. '23, 16:01
Caractéristiques
AuteurDenise Harskamp, Denise Harskamp
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789022959411
Description
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Het Geheim Van De Chefs
Auteur: Denise Harskamp, Denise Harskamp
ISBN: 9789022959411
Conditie: Goed
Waar halen topchefs als Ron Blaauw, Jannis Brevet, Onno Kokmeijer, Jacob Jan Boerma, Margo Reuten, Jonnie Boer, Martin Kruithof, Hans van Wolde, Lucas Rive, Mario Ridder, Nico Boreas en Sergio Herman de beste ingrediënten vandaan? En wat waren hun opmerkelijkste culinaire ontdekkingen? Gastronoom en auteur Denise Harskamp wist culinaire verhalen, vondsten en wetenswaardigheden te ontfutselen van Nederlandse meester-chefs. Verhalen waarin smaak en ingrediënten de hoofdrol spelen en waarbij het water je in de mond zal lopen. Waar haalt de topchef de beste ingrediënten? Wat was zijn of haar opmerkelijkste culinaire ontdekking en wat is nu eigenlijk het geheim achter een geweldig menu? Een prachtige en unieke verzameling inspiratievolle verhalen waarin twaalf van de beste chef-koks aan de keukentafel hun geheimen prijsgeven. Het boek is een tijdsbeeld van het huidige culinaire Nederland. Een must voor iedere liefhebber.
Titel: Het Geheim Van De Chefs
Auteur: Denise Harskamp, Denise Harskamp
ISBN: 9789022959411
Conditie: Goed
Waar halen topchefs als Ron Blaauw, Jannis Brevet, Onno Kokmeijer, Jacob Jan Boerma, Margo Reuten, Jonnie Boer, Martin Kruithof, Hans van Wolde, Lucas Rive, Mario Ridder, Nico Boreas en Sergio Herman de beste ingrediënten vandaan? En wat waren hun opmerkelijkste culinaire ontdekkingen? Gastronoom en auteur Denise Harskamp wist culinaire verhalen, vondsten en wetenswaardigheden te ontfutselen van Nederlandse meester-chefs. Verhalen waarin smaak en ingrediënten de hoofdrol spelen en waarbij het water je in de mond zal lopen. Waar haalt de topchef de beste ingrediënten? Wat was zijn of haar opmerkelijkste culinaire ontdekking en wat is nu eigenlijk het geheim achter een geweldig menu? Een prachtige en unieke verzameling inspiratievolle verhalen waarin twaalf van de beste chef-koks aan de keukentafel hun geheimen prijsgeven. Het boek is een tijdsbeeld van het huidige culinaire Nederland. Een must voor iedere liefhebber.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlNuméro de l'annonce: a122274435
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livresdisques durs sataepandeur de fumier dans Articles professionnelsgirandoleninebot batterijtapis eveil tiny love