De verzonken jongen 9789046704974€ 15,90
Novelli Bij Jou Of Bij Mij Thuis? 9789054260448
€ 7,05
Envoi
Envoi pour € 2,95
30depuis 4 avr.. '23, 14:56
Caractéristiques
AuteurJ.-C. Novelli
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789054260448
Description
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Novelli Bij Jou Of Bij Mij Thuis?
Auteur: J.-C. Novelli
ISBN: 9789054260448
Conditie: Als nieuw
Nederlands voorwoord Cas Spijkers Engels voorwoord Marco Pierre White
Jean-Christophe Novelli is Londens favoriete nieuwe chef - restaurateur met Michelinster. Hij is beroemd om zijn verbazingwekkende combinaties van smaken en kunstzinnige presentatie. Zelfs zijn meest indrukwekkende schotels zijn echter verrassend simpel. De kern van elk gerecht wordt gevormd door een makkelijk en toegankelijk recept dat zeer geschikt is voor de thuiskok. In zijn restaurantkeukens bouwt Jean - Christophe op deze kernrecepten voort op zeer vernieuwende manieren 'suivant son humeur' (volgens zijn stemming), waarbij hij hier een ongewone groente toevoegt, daar een exotische olie of een ingenieus garnituur, en zo hele families van recepten bedenkt. Dit boek volgt hem bij zijn werk, en het is zijn blokkendoos - benadering die het uniek maakt. In secties over vis, gevogelte en wild, vlees, groenten en desserts, geeft hij prachtige demonstraties van hoe je met een eenvoudig recept kunt beginnen en daarop voortbouwen en zo een scala van andere schotels maakt die steeds gecompliceerder zijn. Van een klassieke hartige rundvleesdaube leert hij je hoe je de elegante Zoet geglaceerde ui gevuld met rundvlees - daube maakt; of hoe je zelf zalm inlegt en die dan kunt roken voor een Zelfgerookte - zalmsalade met kruidige auberginesalsa, gepocheerd kwartelei en ansjovisdressing of hem gebruikt in de prachtig gelaagde Terrine van geglaceerde ingelegde zalm en Beaufort. In een uniek inleidend deel, Jean Christophe 's trukendoos, onthult hij ook de geheimen van zijn opmerkelijke repertoire aan oliën, poeders, sappen en concentraten waarmee ij een verbazend palet aan smaken aan zijn gerechten meegeeft. Bij jou of bij mij thuis bevat schitterende kleurenfoto's van zowel simpele Is ingewikkelde schotels, plus stap - voor - stap series waarin kooktechnieken centraal staan. Daarmee is dit een boek om koks van alle niveaus te inspireren tot nog beter koken. Wie eenmaal durft te mengen en samenvoegen, experimenteren en improviseren, ontdekt het grote genoegen van koken ei. kan dan schotels maken suivant je eigen humeur en zo vermetel en creatief als de chef-kok zelf zijn.
Titel: Novelli Bij Jou Of Bij Mij Thuis?
Auteur: J.-C. Novelli
ISBN: 9789054260448
Conditie: Als nieuw
Nederlands voorwoord Cas Spijkers Engels voorwoord Marco Pierre White
Jean-Christophe Novelli is Londens favoriete nieuwe chef - restaurateur met Michelinster. Hij is beroemd om zijn verbazingwekkende combinaties van smaken en kunstzinnige presentatie. Zelfs zijn meest indrukwekkende schotels zijn echter verrassend simpel. De kern van elk gerecht wordt gevormd door een makkelijk en toegankelijk recept dat zeer geschikt is voor de thuiskok. In zijn restaurantkeukens bouwt Jean - Christophe op deze kernrecepten voort op zeer vernieuwende manieren 'suivant son humeur' (volgens zijn stemming), waarbij hij hier een ongewone groente toevoegt, daar een exotische olie of een ingenieus garnituur, en zo hele families van recepten bedenkt. Dit boek volgt hem bij zijn werk, en het is zijn blokkendoos - benadering die het uniek maakt. In secties over vis, gevogelte en wild, vlees, groenten en desserts, geeft hij prachtige demonstraties van hoe je met een eenvoudig recept kunt beginnen en daarop voortbouwen en zo een scala van andere schotels maakt die steeds gecompliceerder zijn. Van een klassieke hartige rundvleesdaube leert hij je hoe je de elegante Zoet geglaceerde ui gevuld met rundvlees - daube maakt; of hoe je zelf zalm inlegt en die dan kunt roken voor een Zelfgerookte - zalmsalade met kruidige auberginesalsa, gepocheerd kwartelei en ansjovisdressing of hem gebruikt in de prachtig gelaagde Terrine van geglaceerde ingelegde zalm en Beaufort. In een uniek inleidend deel, Jean Christophe 's trukendoos, onthult hij ook de geheimen van zijn opmerkelijke repertoire aan oliën, poeders, sappen en concentraten waarmee ij een verbazend palet aan smaken aan zijn gerechten meegeeft. Bij jou of bij mij thuis bevat schitterende kleurenfoto's van zowel simpele Is ingewikkelde schotels, plus stap - voor - stap series waarin kooktechnieken centraal staan. Daarmee is dit een boek om koks van alle niveaus te inspireren tot nog beter koken. Wie eenmaal durft te mengen en samenvoegen, experimenteren en improviseren, ontdekt het grote genoegen van koken ei. kan dan schotels maken suivant je eigen humeur en zo vermetel en creatief als de chef-kok zelf zijn.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlNuméro de l'annonce: a122207416
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livrestambour sonorus dans Musique & Instrumentsrhode saint genèse dans Immopokemon noir 2 dans Consoles de jeu & Jeux vidéocoffret dvd neufchargeur 12v in Autos : Pièces & Accessoires