94 nederl. Snoecks 9789053490907€ 7,00
Belgo kookboek - D. Blais; P. Andre 9789080321632
€ 12,60
Envoi
Envoi pour € 2,95
20depuis 4 avr.. '23, 14:34
Caractéristiques
AuteurAuteur Onbekend, André Plisnier
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789080321632
Description
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Belgo kookboek - D. Blais; P. Andre
Auteur: Auteur Onbekend, André Plisnier
ISBN: 9789080321632
Conditie: Matig
De recepten van het origineelste Belgische restaurant buiten Belgie - officieel verkozen tot het beste restaurant van Londen
Leer mosselen bereiden op twintig verschillende manieren. Ontdek het geheim om de beste frieten ter wereld te serveren. Waterzooi, witlof, asperges en Brusselse wafels... het zijn maar enkele voorbeelden van dingen die herschapen worden in een culinaire belevenis. Het rijke gamma Belgische bieren ontvouwt een waaier van mogelijkheden - als drank... en als ingrediënt in de meest diverse gerechten.
Na 2100 kubieke ton mosselen, frieten, mayonaise en bier te hebben verwerkt, besloten de Franse Canadees Denis Blais en de Anglo-BeIg Andre Plisnier, chefs van de Londense BELGO-restaurants, de wereld te laten kennismaken met hun Belgische keuken en het Belgische savoir-manger. Hun keuken goten ze in dit boek
Titel: Belgo kookboek - D. Blais; P. Andre
Auteur: Auteur Onbekend, André Plisnier
ISBN: 9789080321632
Conditie: Matig
De recepten van het origineelste Belgische restaurant buiten Belgie - officieel verkozen tot het beste restaurant van Londen
Leer mosselen bereiden op twintig verschillende manieren. Ontdek het geheim om de beste frieten ter wereld te serveren. Waterzooi, witlof, asperges en Brusselse wafels... het zijn maar enkele voorbeelden van dingen die herschapen worden in een culinaire belevenis. Het rijke gamma Belgische bieren ontvouwt een waaier van mogelijkheden - als drank... en als ingrediënt in de meest diverse gerechten.
Na 2100 kubieke ton mosselen, frieten, mayonaise en bier te hebben verwerkt, besloten de Franse Canadees Denis Blais en de Anglo-BeIg Andre Plisnier, chefs van de Londense BELGO-restaurants, de wereld te laten kennismaken met hun Belgische keuken en het Belgische savoir-manger. Hun keuken goten ze in dit boek
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlNuméro de l'annonce: a122185391
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livresgrand miroir dans Antiquités & Artsons of anarchycommerce pizzeriadenon dcd dans TV, Hi-fi & Vidéovtt de descente