Rikki/wiske in Chocowakije / Suske en Wiske / 154€ 16,24
Viskeuken 9789045206769
€ 5,45
Envoi
Envoi pour € 2,95
40depuis 4 avr.. '23, 13:48
Caractéristiques
AuteurNathan Outlaw
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789045206769
Description
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Viskeuken
Auteur: Nathan Outlaw
ISBN: 9789045206769
Conditie: Als nieuw
Met een voorwoord van Heston Blumenthal!
Hét kookboek van het enige visrestaurant ter wereld met twee Michelinsterren.
Nathan Outlaws viskeuken is hét boek voor mensen die zich graag willen verdiepen en bekwamen in het werken met vis; toegankelijk, veelzijdig, maar bovenal inspirerend.
In dit prachtige boek Nathan Outlaws viskeuken deelt de chef Nathan Outlaw zijn laatste culinaire ontdekkingen op het gebied van vis. Het bevat een verrassende collectie van 70 recepten, elk prachtig gefotografeerd. Het boek draait om eenvoud: makkelijk te bereiden recepten met als basis duurzame vissoorten en goed verkrijgbare ingrediënten.
Het boek is ingedeeld op de verschillende technieken en bereidingen die komen kijken bij het werken met vis: rauw, pekelen, drogen, roken, stomen, pocheren, koken en smoren, grillen, barbecueën, bakken en frituren. De recepten die volgen laten je het water in de mond lopen.
Titel: Viskeuken
Auteur: Nathan Outlaw
ISBN: 9789045206769
Conditie: Als nieuw
Met een voorwoord van Heston Blumenthal!
Hét kookboek van het enige visrestaurant ter wereld met twee Michelinsterren.
Nathan Outlaws viskeuken is hét boek voor mensen die zich graag willen verdiepen en bekwamen in het werken met vis; toegankelijk, veelzijdig, maar bovenal inspirerend.
In dit prachtige boek Nathan Outlaws viskeuken deelt de chef Nathan Outlaw zijn laatste culinaire ontdekkingen op het gebied van vis. Het bevat een verrassende collectie van 70 recepten, elk prachtig gefotografeerd. Het boek draait om eenvoud: makkelijk te bereiden recepten met als basis duurzame vissoorten en goed verkrijgbare ingrediënten.
Het boek is ingedeeld op de verschillende technieken en bereidingen die komen kijken bij het werken met vis: rauw, pekelen, drogen, roken, stomen, pocheren, koken en smoren, grillen, barbecueën, bakken en frituren. De recepten die volgen laten je het water in de mond lopen.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlNuméro de l'annonce: a122137266
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livreslogitech g29 dans Informatique & Logicielslot makitacamera super 8 in Collectionscarrossier in Autos : Pièces & Accessoirespuinbak cw 10