Caractéristiques

État
Neuf
Niveau
Ne s'applique pas
Auteur
Jef Dewulf

Description


  • Een didactisch verantwoord vaktechnisch handboek voor hotelstudenten en jonge ondernemers in de horeca.
  • Een alles omvattend boek van gastvrijheid in de horeca, naar harmonie met spijs en drank, menuleer, drankenkennis, snij- en serveertechnieken , de wijnkaart en serveren van wijnen, mengsel, restauratievormen tot het weergeven van veel voorkomende spijzen in 6 talen...en nog zoveel meer.
  • RESTAURANT- EN SERVEERTECHNIEKEN - JOSEPH VERCAMBRE-PHILIPPE BRENGMAN-ANTOON VANDUFFEL-JEF DEWULF
  • Paperback.
  • 343 Blz.
  • ongebruikt 
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Keerbergen
vu 97x
sauvegardé 0x
Depuis 27 juill. '23
Numéro de l'annonce: m2004045658