Geheim verlangen & Opnieuw beginnen 9789044330298

€ 5,00
Envoi
Envoi pour € 2,95
00depuis 6 juin. '24, 06:21
Partager via
ou

Caractéristiques

AuteurElizabethy Berg
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789044330298

Description

BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.

Titel: Geheim verlangen & Opnieuw beginnen
Auteur: Elizabethy Berg
ISBN: 9789044330298
Conditie: Goed

Geheim verlangen


Ellen en Griffin wonen comfortabel in een voorstad van Chicago. Griffin voelt zich gelukkig en adoreert zijn achtjarige dochtertje Zoe. Maar dan wordt hij op een ochtend wakker en krijgt te horen dat zijn vrouw een verhouding heeft. Ellens verzoek om een scheiding verandert het leven van Griffin ingrijpend. Plotseling is hij niet meer Ellens echtgenoot maar wordt hij gedoogd, van een minnaar verandert hij in een man die behoefte heeft aan passie en gezelschap. Hij komt voor de keuze te staan: verhuizen of vechten voor zijn huwelijk, zijn vrouw vergeven of haar afwijzen, negeren of de confrontatie aangaan met zijn partner die zijn schijnbaar perfecte leventje te gronde heeft gericht...Opnieuw beginnen


Na de dood van haar echtgenoot verhuist Betta Nolan naar een dorp om haar leven een nieuwe impuls te geven. Terwijl ze over haar toekomst nadenkt, neemt ze zich voor de simpele dagelijkse dingen met plezier te doen. Ze wordt daarbij geholpen door de tienjarige buurjongen, drie uitbundige vriendinnen uit haar studententijd, een twintigjarige jongen die worstelt om zijn plaats in de wereld te vinden, en een knappe man die klaar is voor de liefde. In 'Opnieuw beginnen' onderneemt een energieke vrouw een onvergetelijke reis van avontuur, zelfontdekking en vernieuwing. Ze erkent dat er troost gevonden kan worden in gewone dingen als een warm bad, lekker eten, en de schoonheid van natuur, muziek en vriendschap. Zal ze opnieuw de liefde vinden?

Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:

  • Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
  • Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
  • We checken alle boeken eigenhandig
  • Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
  • 30 dagen retourgarantie


Numéro de l'annonce: a139436556