Herman den Blijker Vlees ! 9789021562650

€ 11,45
Envoi
Envoi pour € 2,95
00depuis 12 mars. '24, 06:26
Partager via
ou

Caractéristiques

AuteurHerman den Blijker, Jaap van Rijn
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789021562650

Description

BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.

Titel: Herman den Blijker Vlees !
Auteur: Herman den Blijker, Jaap van Rijn
ISBN: 9789021562650
Conditie: Goed

Herman den Blijker
Hoe zat het ook alweer met Rotterdammers? Die stropen graag de mouwen op. Zo ook Herman den Blijker. Naast chef-kok en eigenaar van restaurant Las Palmas in Rotterdam, is Herman bekend van onder andere Mijn tent is top, Hermans Helden, Herrie in het hotel en Herrie gezocht. Daarnaast heeft hij een eigen kookproductenlijn en schrijft hij kookboeken. Op bol.com vind je alle boeken van Herman den Blijker, waaronder het nieuwste boek van Herman den Blijker.
amenvatting
Vlees, mits goed en diervriendelijk: Herman den Blijker is er dol op. In zijn nieuwe kookboek Vlees! leert hij ons alles over rund- en kalfsvlees. Van rood of gegaard vlees tot orgaanvlees, Herman den Blijker weet er een heerlijk gerecht bij. En ook alle technieken en bereidingen komen aan bod, van bakken en stoven tot rijpen, evenals aankoop- en bewaaradvies. Met dit kookboek weet je altijd wat voor vlees je in de kuip hebt, en vooral: hoe je er het beste van maakt. Herman den Blijker combineert het ondernemerschap met het kookambacht. Hij is eigenaar van restaurant Las Palmas, presenteert succesvolle tv-programma s als Mijn tent is top en Herrie gezocht. Hij schreef eerder Herman, Altijd trek, Koken met Herman en Herman dichtbij.
Recensie(s)
Kookboek waarin één ingrediënt de hoofdrol speelt: rundvlees. Herman den Blijker is de ideale gids voor iedereen die goed met dit lastige ingrediënt wil leren werken. De eerste en noodzakelijke stap is het leren herkennen van de verschillende rassen en vleesdelen. Den Blijker vertelt uitgebreid over zijn bezoeken aan Noord- en Zuid-Amerikaanse boeren, slachthuizen en slagers. Keer op keer benadrukt hij dat uitsluitend diervriendelijk geproduceerd en vakkundig behandeld en gerijpt vlees de moeite waard is. Naast deze informatieve en vermakelijke reisverslagen gaat de auteur dieper in op twaalf veelgebruikte vleesdelen, met duidelijke instructies voor de bereiding. De rest van het boek is gewijd aan vier verschillende basistechnieken: barbecueën, bakken, stoven en braden, en aan bijgerechten en sauzen. Een waardevol naslagwerk, met deskundige en originele tips en aantrekkelijke recepten. Opvallend robuust vormgegeven, met een duidelijke letter en opmaak, en fraaie kleurenfoto’s. Met register op alfabet.

Remko Jas

Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:

  • Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
  • Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
  • We checken alle boeken eigenhandig
  • Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
  • 30 dagen retourgarantie


Numéro de l'annonce: a137595691