Fantastic Beasts and Where to Find Them: Movie-Making News

€ 6,99
Envoi
Envoi pour € 3,50
10depuis 12 févr.. '24, 15:01
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Fantastic Beasts and Where to Find Them: Movie-Making News
Uitgeverij: HarperCollins
ISBN: 9789402702163
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is genomineerd voor de British Academy Film Awards 2019 voor 'Best Production Design' en 'Best Special Visual Effects'.

Met de kranten uit de Fantastic Beasts-films als inspiratiebron vertelt 'Movie-Making News' niet eerder vertelde verhalen van insiders over de eerste film en licht het een tipje van de sluier op van wat ons te wachten staat in het spannende vervolg.

'Movie-Making News' zit boordevol exclusieve nieuwtjes en openhartig commentaar van de acteurs en filmmakers, en zet Fantastic Beasts and
Where to Find Them in het zonnetje met behulp van achtergrondverhalen over personages, fabeldieren, kostuums, special effects en een grote hoeveelheid fascinerende inside information.

Een exclusieve kleurenbijlage biedt een voorproefje van de nieuwe film en vertelt in een luchtige, toegankelijke stijl wat de toekomst voor Newt, Jakob, Tina en Queenie in petto heeft in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

Gratis verzending bij besteding vanaf 30 euro (daaronder 7,50 euro verzendkosten)
Zeer scherpe prijzen. Ons aanbod is beperkt OP=OP!

Onze boeken zijn nieuw en ongelezen er kan echter een minimale beschadiging aanwezig zijn zoals een klein vouwtje, deukje, knikje etc. Al onze boeken met de conditie als nieuw zijn geschikt om cadeau te geven. Kijk naar de exacte conditie op onze website.

www.boeklin.nl
info@boeklin.nl
WhatsApp: +31(0)6-41130455

Voor meer informatie over dit artikel of direkt bestellen, klik naar webshop op onderstaande knop:
Numéro de l'annonce: a137042675