Embodied spiritualiteit - Susan Aposhyan

€ 23,50
Envoi
171depuis 6 mai. '23, 13:09
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Embodied spiritualiteit - Susan Aposhyan - Open je hart voel je lichaam


Embodied spiritualiteit - Susan Aposhyan Open je hart voel je lichaam

Een van de basisprincipes van embodied spiritualiteit (belichaamde spiritualiteit) van Susan Aposhyan is dat we allemaal daar moeten beginnen waar we zijn, zoals we zijn, met wat er ook op dit moment in ons lichaam opkomt.

Spiritualiteit is verbonden met je lichaam


Door je hart te openen en je lichaam te voelen
We benaderen ons lichaam maar al te vaak als een soort apparaat dat we instructies kunnen geven en dat we moeten repareren als het stuk is. We leven vooral vanuit ons hoofd en onderdrukken daarmee de beleving vanuit ons lichaam. Door je hart te openen en je lichaam te voelen, ben je in staat om te ontdekken wat jou beweegt en kun je groeien in spiritualiteit en in welzijn.


Susan Aposhyan weeft inzichten uit verschillende wetenschappelijke, psychologische en spirituele tradities samen tot een praktisch pad naar belichaamde spiritualiteit. De oefeningen, meditaties, visualisaties en tekeningen helpen je bij het vinden van jouw weg op dit pad.

Susan Aposhyan
Susan Aposhyan werkt vanuit het inzicht dat het onmogelijk is om te werken met het lichaam zonder de emoties daarbij direct aan te pakken. Haar werkwijze is gebaseerd op Body- Mind Centering®, een geïntegreerde en belichaamde benadering van beweging, het lichaam en bewustzijn.
www.susanaposhyan.com (https://www.susanaposhyan.com)


Nederlands | Paperback | 9789020218992 | 224 pagina'sNuméro de l'annonce: a124448444