Tuinhuis in kleur voor een scherpe prijs!

€ 1.249,00
Enlèvement
121412depuis 21 oct.. '20, 16:12
Partager via
ou

Caractéristiques

LengteMinder dan 250 cm
ConditieNieuw
Breedte400 cm of meer
Aantal ramenZonder ramen

Description

Bent u op zoek naar een goedkope container?

Dan is de demontabele zelfbouwcontainer van zelfbouwcontainer iets voor u. Een zelfbouwcontainer is demontabel, wat inhoudt dat de container in een pakket wordt geleverd. Hier door zijn de demontabele containers ook makkelijk te plaatsen op moeilijk bereikbare plekken. Daarnaast kan de container gemakkelijk worden verplaatst met een heftruck of kraan doordat de container beschikt over hijsogen aan de bovenkant en heftruckkokers aan de onderkant. Een zelfbouwcontainer is beschikbaar in alle onderstaande maten. Demontabele containers zijn verkrijgbaar met enkele en dubbele deuren aan beide zijdes van de container.

Doordat de container op maat te maken is, is deze ook ideaal voor het gebruik van tuinhuis. De mogelijkheid van alle RAL-kleuren geven een stijlvolle sfeer aan de tuin.

De containers zijn verkrijgbaar in verschillende maten:
- 2 x 2 m
- 3 x 2 m
- 4 x 2 m
- 5 x 2 m
- 6 x 2 m

Andere afmetingen nodig?
Wanneer u een grotere maat nodig heeft dan is dit mogelijk. De containers kunnen aan elkaar gelinkt worden door middel van zogenaamde linking kits. Dit zorgt voor een eindeloos veel mogelijkheden.

De voordelen van Zelfbouwcontainer:
• Altijd de laagste prijs garantie bij Zelfbouwcontainer
• Eenvoudige montage van de container zonder gebruik van zwaar gereedschap
• Je kunt onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
• Uit voorraad leverbaar door heel België
• Snelle levertijden
• Regelmatig interessante aanbiedingen

Heb je interesse in een container of heb je nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar +32(0)78-482603, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw container!

Numéro de l'annonce: a68217012