Geïsoleerde kangoeroewoning ? bel nu! energiezuinig!

Sur demande
1254depuis 24 août. '23, 17:15
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Op zoek naar een kangoeroewoning ? Deze kangoeroewoning is volledig naar wens samen te stellen. En er zijn verschillende opties, van standaard kiep- en kantelramen tot aan volledige glazen wanden. Deze opties zijn aan alle kanten in de unit te plaatsen.

De kangoeroewoning is volledig geïsoleerd en van elektra voorzien, inclusief verwarming en verlichting. Dit maakt hem volledig plug-and-play. Ook is een volledige badkamer en keuken mogelijk. Met de kiep- en kantel ramen maakt het voor een comfortabele ruimte voor veel verschillende woonsituaties!

Het solide stalen frame van 6,05m bij 2,43m maakt de kangoeroewoning verplaatsbaar per kraan, maar ook geschikt om te stapelen en te koppelen. Zo kan elke ruimte naar uw wens gemaakt worden, hoe groot dan ook. Door de gepoedercoate stalen buitenbekleding is de kangoeroewoning onderhoudsvrij, en geschikt voor alle weersomstandigheden.

Ook heeft Modulaire Units een breed aanbod aan voorraad units in verschillende uitvoeringen. Bekijk voor het recente aanbod onze website, of neem telefonisch contact op.

Heeft u interesse in een kangoeroewoning van Modulaire Units, of wilt u langs bij onze showroom komen? Neem dan contact met ons op! Bel naar 078 485630 of stuur een mail naar info@modulaireunits.be

Numéro de l'annonce: a128975954