Een tuinschuur zorgt voor extra opslag in uw tuin | OP=OP

€ 2.099,00
340depuis 28 juill.. '23, 10:08
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Een tuinhuis van Zelfbouwcontainer

Wij van Zelfbouwcontainer denken verder dan alleen de ouderwetse opslagmogelijkheden. Met onze tuinschuur bieden wij opslag aan op een eenvoudige manier. Wij leggen niet alleen de focus op de opslag, maar vooral op het gebruiksgemak voor de klant. Onze visie is om de klant te ontzorgen van al zijn problemen omtrent opslag en het ultieme gemak te bieden. Dit doen wij door middel van het leveren van een top kwaliteit tuinschuur. Deze tuinschuur is demontabel en kan makkelijk als pakket vervoerd worden. Ook is het mogelijk om dit pakket met de hand te lossen doordat de panelen één voor één uit het pakket gehaald kan worden. 

Neem hiervoor een kijkje op onze website! www.zelfbouwcontainer.be

U als klant staat voor ons centraal. De containers zijn binnen 10 minuten met een paar handen op te bouwen en onze medewerkers doen dit graag voor u. Verder willen wij graag een goede klantrelatie met u opbouwen om de ervaring met Zelfbouwcontainer top te laten verlopen. Daarom staan onze medewerkers klaar voor al uw vragen of problemen.

De voordelen van Zelfbouwcontainer:
• Altijd de laagste prijs garantie bij Zelfbouwcontainer
• Eenvoudige montage van de container zonder gebruik van zwaar gereedschap
• Je kunt onze klantenservice altijd bereiken met vragen en opmerkingen
• Uit voorraad leverbaar door heel België
• Snelle levertijden
• Regelmatig interessante aanbiedingen

Heb je interesse in een tuinhuis van Zelfbouwcontainer of heb je nog vragen over het product? Neem dan contact met ons op! Bel naar +32(0)78-482603, stuur een mail naar info@zelfbouwcontainer.be of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw tuinhuis!

Numéro de l'annonce: a128097855