LEGO Brand Station 60215

€ 150,00
Enlèvement ou Envoi
Verzenden voor € 9,60
500depuis 31 janv.. '24, 15:10
Partager via
ou

Caractéristiques

ÉtatNeuf
MarqueLego
TypeEnsemble complet

Description


  • Inclusief 4 LEGO City minifiguren: een brandweerhoofd en 3 brandweerlieden en een brandweerfiguur. Accessoires omvatten een vuurschudder van waaruit je waterknoppen, 6 waterelementen, een emmer, telefoon, tv, popcorn en een afstandsbedieningselement voor de drone kunt vliegen. Draai de rotoren om de drone op te tillen en draai de camera om een brand te zoeken.
  • Inclusief een felle brandweerkazerne met kantoor, lounge en bouwtoren, een kleine aanlegsteiger en een eigen garage met grote toegangspoort die opent, evenals een landingsplaats voor de meegeleverde bouwbare recreatiedrone. Er is ook een kleine scène met vuilnisbak, krantenstapel en bouwbare vlamelementen.
  • Deze coole set bevat ook een brandweergelvoertuig met een werkende licht- en geluidssteen (nieuw vanaf januari 2019), een werkende brandslang met hendel en staufchern. Een waterscooter met ruimte voor een vuurschudder waaruit je waternoppen kunt vliegen, en een terugspoeldrone met roterende rotoren en roterende camera.
  • Druk op de licht- en geluidssteen van de gelauto zodat je een weg hebt, wanneer je naar de open haard rent. Laad een waterelement in de brandslang en het vuurpistool en vraag de hendels zodat je ze naar het vuur kunt krijgen en het vuur kunt pakken. De garage van de brandweerkazerne is compatibel met de brandweerwagen van de andere brandweersets van LEGO City.
  • Dit creatieve bouwspeelgoed bevat meer dan 500 stukjes. Het brandweerstation is 28 cm hoog, 21 cm breed en 27 cm diep. De brandweer gel car is 6 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed. De waterstep is 6 cm lang en 3 cm breed. De drone is 3 cm hoog, 7 cm lang en 7 cm breed
Numéro de l'annonce: m2075752137